Fortuna liga: Slavia Praha vs. Teplice živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia se ve 24. kole Fortuna ligy představí doma proti Teplicím. Na severu Čech na podzim ztratila dva body za remízu a nic jednoduchého ji při náročném programu nečeká ani tentokrát. V jakém rozpoložení se oba týmy nacházejí a kde bude možné utkání sledovat?

Živý přenosKurzySlavia – Teplice
Bilance H2H – Tip

Staněk převzal roli brankářské jedničky Slavie Foto: Profimedia

SK Slavia Praha vs. FK Teplice – 24. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Derby před týdnem příliš nových odpovědí v boji o titul nenabídlo, a tak souboj dvou nejsilnějších tuzemských týmů pokračuje na dálku. Slavia má za sebou navíc ještě čtvrteční velmi náročný souboj v Miláně, kde většinu času hrála v oslabení. Na ligové scéně si ale nesmí dovolit žádné polevení, pokud chce ještě pomýšlet na první místo, a tak potřebuje o víkendu uspět. Její utkání proti Teplicím sledujte v neděli 10. 3. od 15:00 živě v online streamu zdarma.

sipka Sledujte zápas Slavia - Teplice ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia - Teplice dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Generálním partnerem české nejvyšší soutěže je sázková kancelář Fortuna a právě na její kurzovou nabídku se s ohledem na zápas Slavie v Teplicích zaměříme v následující pasáži. Možnosti sázek jsou opravdu široké, tipující mohou vybírat kromě samotného výsledku i z počtu branek, karet, rohů, střel či sázek na konkrétní hráče.

Co se týče šancí obou mužstev, Fortuna poměrně výrazně favorizuje Slavii. Ta je dlouhodobě silnější než Teplice, a tak není překvapením, že kurz na její vítězství činí 1,17. Ten na triumf hostů je mnohem vyšších 16,00.

Bookmakeři zároveň věří ve vyšší počet branek v zápase, na tři a více je vypsán kurz jen 1,49. Zatímco u Teplic je hranice úspěšných zásahů stanovena na 0,5, u Slavie je to 2,5. Z hráčů je nejnižší kurz na loňského krále ligových střelců Jurečku a aktuálně ve skvělé formě hrajícího Chytila (1,80).

Hlavním rozhodčím duelu bude Jan Machálek. V pražském Edenu se dá očekávat velmi slušná atmosféra, stadion je znovu už s předstihem vyprodaný.

Slavia vs. Teplice – informace o zápase
📅 Kdy: 10. 3. 2024 od 15:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 24. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Jan Machálek
✔ Kurzy Fortuny: 1,17 - 7,80 - 16,00
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slavia předvedla v deseti statečný výkon a doma se pokusí o zázrak

Jako na houpačce. Na Letnou k derby přijela před týdnem Slavia se značně defenzivní taktikou, hlavním cílem bylo evidentně neopakovat hrubé chyby v obraně z pohárového souboje se Spartou a udržet čisté konto. To se díky dobré práci směrem dozadu podařilo, na druhou stranu ale takticky svázaný tým neměl moc příležitostí k útočení a spokojil se s bezbrankovou remízou.

Ve čtvrtek na slavném San Siru tak mnoho lidí čekalo podobný přístup, čemuž nahrávalo i složení základní jedenáctky, která byla papírově hodně defenzivní. Jenže Slavia na AC Milán vyrukovala s aktivní hrou, s favoritem si to chtěla rozdat jako rovný s rovným. A i přestože byl už ve 26. minutě po nešikovném zákroku vyloučen mladík Diouf, Pražané si i v deseti počínali skvěle a milánského soupeře výrazně zlobili.

Konečná porážka 2:4 představuje směrem do odvety náročný, ale dosažitelný úkol. AC je v polovině dvojzápasu jednoznačně postupu do čtvrtfinále Evropské ligy o něco blíže, Slavia ale rozhodně nebude skládat zbraně bez boje a na domácí půdě v Edenu se pokusí o velký obrat. Stejný stadion ještě předtím uvidí důležité ligové utkání proti skvěle hrajícím Teplicím.

Proti nim se kouč Trpišovský bude muset znovu obejít bez dvou hvězdných středních záložníků Zafeirise a Ševčíka, slávistická lavička bude doufat v jejich dostupnost alespoň na část čtvrteční odvety proti Milánu. Z Itálie si nově svalový problém přivezl kapitán Bořil, jenž by tak rovněž měl být mimo hru. Prvního startu po dlouhém zranění by se naopak mohl dočkat Jurásek, jenž před týdnem v derby zvládl pět minut.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (ACM - SKS 4:2)
Staněk - Vlček, Holeš, Zima, Diouf - Douděra, Masopust, Oscar, Zmrzlý - Provod - Chytil
Kdo se dostal do hry z lavičky: Schranz, Jurečka, Bořil, Tomič, Wallem

Teplice klepou na dveře elitní šestky

Asi už se nedá ani mluvit o nějákém velkém překvapení, fotbal v Teplicích jde po letech strádání nahoru a celý klub funguje po všech stránkách dobře. Přesto je vstup týmu do jarní části ligové sezony jako z říše snů, Skláři z pěti kol ještě ani jednou neprohráli a s jedenácti body patří k nejlepším mužstvům soutěže, díky čemuž se přiblížili první šestce a nadstavbové skupině o titul na rozdíl jediného bodu.

Naposledy to o minulém víkendu odnesl Slovan Liberec, jenž ze severu Čech odjel s porážkou 0:2 po trefách Yassera a Fily. Právě jednadvacetiletý levonohý útočník zažívá nejlepší období své kariéry, na jaře dal už čtyři góly a po delší době opět konečně ukazuje svůj potenciál. Ve Slavii příliš šancí nedostal a po přesunu do Teplic mu trvalo, než se chytil, nyní ale patří k velkým oporám. Mládežnický reprezentant ale z Edenu zatím stále jen hostuje a navíc nasbíral čtyři žluté karty, a tak si v neděli nezahraje.

Ze Slavie jsou Na Stínadlech na hostování i Labík a Hronek, kteří tak kvůli dohodě klubů rovněž nemohou nastoupit. S vršovickým celkem už má smlouvu podepsanou také obránce Chaloupek, ten ale vicemistra posílí až v létě a je tedy k dispozici. Po zdravotních patáliích začal na jaře na lavičce a sbíral spíše minuty v závěru zápasů, před týdnem už ale poprvé odehrál celých 90 minut a přispěl k udržení nuly.

Významnou postavou byl také slovenský brankář Richard Ludha, který pochytal hned šest nebezpečných střel Liberce. Třiadvacetiletý gólman má při absenci zkušeného veterána Grigara příležitost upozornit na sebe svými výkony a vysloužit si dlouhodobější pozici jedničky. V Edenu zřejmě nebude mít o práci nouzi, půjde přitom rozhodně o největší zápas jeho dosavadní kariéry. Obstojí?

Sestava Teplic v posledním soutěžním zápase (TEP - LIB 2:0)
Ludha - Kričfaluši, Chaloupek, Mičević - Beránek, Mareček, Trubač, Čerepkai, Labík - Yasser, Fila
Kdo se dostal do hry z lavičky: Hronek, Tsykalo, Jukl

Vzájemná bilance Slavie s Teplicemi, H2H, výsledky předchozích zápasů

Teplice nepatří k nejoblíbenějším soupeřům Slavie, ta proti nim v historii české nejvyšší soutěže vyhrála "jen" lehce nad polovinu zápasů. Památné je především vzájemné měření sil z roku 2013, kdy Skláři uštědřili soupeři v Edenu ostudnou sedmičku. V posledních letech už favorit většinou vyhrává, naposledy s Teplicemi padl v roce 2014. Poslední dva zápasy ale skončily bezbrankovou remízou, v obou případech ovšem na severu Čech.

Bilance Slavia vs. Teplice v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Teplic
28 15 12

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Slavia vs. Teplice 2:0 (09. 02. 2019)
  • Teplice vs. Slavia 1:5 (21. 07. 2019)
  • Slavia vs. Teplice 3:0 (10. 11. 2019)
  • Slavia vs. Teplice 5:1 (18. 09. 2020)
  • Teplice vs. Slavia 1:1 (21. 02. 2021)
  • Teplice vs. Slavia 1:3 (30. 07. 2021)
  • Slavia vs. Teplice 3:0 (28. 11. 2021)
  • Slavia vs. Teplice 6:0 (31. 08. 2022)
  • Teplice vs. Slavia 1:1 (18. 02. 2023)
  • Teplice vs. Slavia 0:0 (01. 10. 2023)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 10. 3. v 15:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slavia vs. Teplice v neděli 10. 3. 2024

V Edenu se v neděli odpoledne utkají dvě ze tří nejlepších obran Fortuna ligy. Slavia inkasovala za 23 kol sedmnáctkrát, Teplice čtyřiadvacetkrát, lépe je na tom jen vedoucí Sparta. Právě defenziva je hlavním důvodem aktuální skvělé výkonnosti a útoku na první šestici tabulky Severočechů. Slavia má v nohách náročný program a stále ji trápí při absenci Zafeirise a Ševčíka předfinální fáze, a tak by to tentokrát žádná velká přestřelka být nemusela.

TIP: Slavia vyhraje a padnou max tři góly sipka vsadit

Teplice mají třetí nejlepší obranu v lize

Kde sledovat fotbal Slavia vs. Teplice živě v live streamu online a kdo dává Spartu v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...

Juventus s Atalantou bojují o každou pozici

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 4.3.-10.3.

České týmy vstupují do osmifinále evropských pohárů, pokračují také boje o titul. Na co se můžete v týdnu od 4. do 10. března těšit?