Fortuna liga: Slavia Praha vs. Slovan Liberec živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia pokračuje v házení klacků pod vlastní nohy. Šanci na zvrat dvojzápasu osmifinále Evropské ligy proti AC Milán si vzala sama další brzkou červenou kartou, a tak její pohárové sny vzaly za své. To v lize se před týdnem přiblížila prvnímu místu a v neděli se může dokonce vrátit do čela, pokud zvládne domácí souboj se Slovanem Liberec.

Živý přenosKurzySlaviaLiberec
Bilance H2H – Tip

Jurásek dal v posledních dvou zápasech tři góly Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

SK Slavia Praha vs. FC Slovan Liberec – 25. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Fortuna liga pokračuje 25. kolem, po sobotních předkrmech, v nichž se bude hrát především o spodní patra tabulky, půjdou na závěr víkendu do boje také největší české týmy. Slavia se v neděli představí doma proti Liberci, toho utkání můžete sledovat živě od 15:00 na Fortuna TV či O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia - Liberec ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia - Liberec dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Také na toto utkání si sázková kancelář Fortuna připravila opravdu širokou nabídku příležitostí. Sázet můžete na výsledek, ale i na celou řadu dílčích záležitostí. Favoritem zápasu je pochopitelně Slavia, pro kterou hovoří pozice v tabulce, dlouhodobá kvalita i aktuální rozpoložení.

Co do kurzů vypadá situace následovně. Ten na vítězství domácího výběru z Prahy činí 1,16, zatímco tříbodový zisk hostujícího Slovanu je ohodnocen kurzem 17,00. Plichtu můžete hrát za 7,80.

Bookmakeři předpovídají spíše vyšší počet branek, na alespoň tři v zápase vypsali kurz 1,53. Nejnižší kurz je z hráčů na loňského nejlepšího střelce ligy Jurečku a také Chytila (shodně 2,00). Z libereckých fotbalistů je největším adeptem na skórování Tupta (6,00).

Slavia vs. Liberec – informace o zápase
📅 Kdy: 17. 03. 2024 od 15:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 25. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Dalibor Černý
✔ Kurzy Fortuny: 1,16 - 7,80 - 17,00
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slávistický evropský sen se rozplynul dalším vyloučením

Plány byly veliké. Slavia před týdnem při klidné výhře nad Teplicemi pošetřila řadu klíčových hráčů a před odvetou osmifinále Evropské ligy proti milánskému AC působila sebevědomě. Kouč Trpišovský hovořil o tom, že si nepřeje pokutové kopy a raději by rozhodl už v prodloužení. I k němu ale nakonec měl jeho tým na míle daleko.

Po dvoubrankové porážce v Itálii dopadlo stejným rozdílem i druhé utkání v Edenu a favorit si bez sebemenších potíží pohlídal postup. Začalo to přitom tak slibně... Jenže Už po čtvrthodině hry Holeš nešťastně došlápl na ležícího Calabriu a musel předčasně pod sprchy, čímž bylo o osudu celého dvojzápasu v podstatě rozhodnuto.

AC Milán oslabeného soupeře dorazil ještě do poločasu a zbytek duelu už se prakticky jen dohrával. Slavia dokázala díky střídajícímu Juráskovi alespoň snížit, na nějaký zvrat ale pomýšlet rozhodně nemohla. Přesto byla trefa mladého reprezentanta dalším důkazem jeho potenciálu, který prokázal mimo jiné i v minulém ligovém kole, kdy Teplice zlomil dvěma výstavními trefami.

Dobrou zprávou byl také čtvrteční návrat záložníka Zafeirise, který po zranění kotníku zvládl dvacet minut. Oproti zmíněnému pohárovému utkání bude moci realizační tým domácích znovu počítat s Dioufem, jenž měl stopku za své vyloučení z prvního souboje s AC. Mimo hru by měli zůstat Masopust s Bořilem a dále dlouhodobě limitovaní Kolář, Pech a Sinyan. U Ševčíka mělo být ve hře už jeho zapojení do posledního utkání, nakonec byl i na lavičce, vůbec se ale ani nerozcvičoval, což svědčí o jeho přetrvávajících zdravotních patáliích.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SKS - ACM 1:3)
Staněk - Vlček, Ogbu, Zima, Zmrzlý - Holeš, Oscar - Douděra, Provod, Wallem - Chytil
Kdo se dostal do hry z lavičky: Tomič, Jurečka, Zafeiris, Jurásek, Schranz

Slovan je na dostřel skupině o titul, počítá ale absence

Když se oba týmy chystaly na svůj první letošní vzájemný zápas na podzim, v médiích se spekulovalo o tom, že má liberecký kouč Luboš Kozel nůž na krku a musí zvítězit, jinak si může balit kufry. Tyto prognózy se nakonec nevyplnily a i přes porážku dvaapadesátiletý trenér na svém postu zůstal. O necelý půlrok později je situace podstatně klidnější.

Slovan totiž skvěle zvládla konec první poloviny sezony a z nepříjemných vod se najednou zapojil do boje o nejlepší šestku, ze které může vést cesta i do evropských pohárů. Na jaře se zatím příliš nezměnilo, tým nějaké body poztrácel, to samé ale platí i o všech dalších aspirantech na skupinu o titul.

Hostující lodivod navíc v posledních týdnech musel řešit velké problémy se složením základní jedenáctky, a tak se dá i současné osmé místo se ztrátou pouhého bodu na šestou příčku a dvou bodů na pátou považovat za slušný průběžný stav. Marodka se částečně vyprázdnila, mimo hru zůstávají jen šikovný záložník Frýdek, po zranění teprve čerstvě opět trénující Tetour a dlouhodobě vyřazený Plechatý. Otazník ještě visí nad brankářem Bačkovským, jenž chytil na startu jara skvělou formu, pak ho ale přibrzdil otřes mozku.

Kozel naopak musí vítat jeden návrat po karetním trestu, k dispozici už opět bude záložník Doumbia. Právě ve středu hřiště měl Liberec největší potíže, mladík Varfolomeev zatím nepřesvědčil, že má na úroveň Fortuna ligy, a tak se do zálohy několikrát musel vysunout stoper Prebsl. Ten ale proti Slavii nemůže nastoupit, jelikož právě z ní u Nisy hostuje. To samé platí také pro Horského, ten ale většinou střídá.

Sestava Liberce v posledním soutěžním zápase (LIB - KAR 1:0)
Vliegen - Prebsl, Chaluš, Mikula - Penner, Žambůrek, Varfolomeev, Ghali - Kok, Kulenović, Tupta
Kdo se dostal do hry z lavičky: Pourzitidis, Višinský, Preisler, Rabušic, Horský

Vzájemná bilance Slavie s Libercem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Slavia na Liberec dlouhodobě příliš neumí, dvojnásob to pak platí v případě zápasů U Nisy. Ani doma ale není bilance týmu s hvězdou ve znaku nikterak oslnivá, ze třiceti utkání zvládl vítězně jen 16, hned desetkrát prohrál. Naposledy se tak ale stalo v roce 2017.

Bilance Slavia vs. Liberec v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Liberce
28 18 17

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Liberec vs. Slavia 0:0 (04. 05. 2019)
  • Slavia vs. Liberec 1:0 (10. 08. 2019)
  • Liberec vs. Slavia 0:3 (06. 12. 2019)
  • Liberec vs. Slavia 1:3 (05. 07. 2020)
  • Slavia vs. Liberec 3:0 (13. 12. 2020)
  • Liberec vs. Slavia 0:1 (18. 04. 2021)
  • Slavia vs. Liberec 3:1 (16. 10. 2021)
  • Liberec vs. Slavia 1:0 (13. 03. 2022)
  • Slavia vs. Liberec 3:0 (02. 10. 2022)
  • Liberec vs. Slavia 2:2 (18. 03. 2023)
  • Liberec vs. Slavia 2:3 (08. 10. 2023)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 17. 3. v 15:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slavia vs. Liberec v neděli 17. 3. 2024

Matěj Jurásek se z delší absence vrátil ve velkém stylu. Za čtyři minuty na hřišti proti Spartě ještě nic nestihl, další dvě šance už ale proměnil naplno. Za odehranou hodinu dvakrát zavěsil do sítě Teplic, proti AC Milán mu pak na branku stačilo pouhých devět minut. Dobrá forma i menší čtvrteční vytížení by mohly znamenat účast v základní sestavě, s čímž levonohý mladík dokáže naložit.

TIP: Jurásek dá gól sipka vsadit

Jurásek má skvělou formu a je navíc i odpočatý

Kde sledovat fotbal Slavia vs. Liberec živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...