Fortuna liga: Slavia Praha vs. Bohemians Praha živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia dvakrát po sobě na několik hodin okusila první místo, v sobotu se ji to může podařit znovu. Vršovické derby proti Bohemians začne v sobotu v 18:00. Více podrobností o utkání nabízíme v článku, v němž rovněž prozradíme, kde ho bude možné sledovat živě.

Živý přenosKurzySlavia – Bohemians
Bilance H2H – Tip

Jurečka se dostal do čela tabulky střelců Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

SK Slavia Praha vs. Bohemians Praha 1905 – 27. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Slávisté pokračují v nahánění vedoucí Sparty, program posledních dvou ligových víkendů už jim nabídl ochutnávku prvního místa, své utkání totiž odehráli dříve. Nejinak tomu bude i v rámci 27. kola české nejvyšší soutěže, Sešívaní tak opět mohou na největšího rivala vytvořit tlak. Do Edenu přijedou Bohemians, vršovické derby můžete sledovat živě v sobotu od 18:00 na Fortuna TV či O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia - Bohemians ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia - Bohemians dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Přestože se s oblibou říká, že derby zápasy nemají favorita, v případě toho vršovického je situace přeci jen tak docela jiná. Slavia Bohemku porazila sedmkrát za sebou, většinou dokonce jasným rozdílem, a tak se ji mnohem větší šance dávají i před sobotním soubojem.

Řečí čísel to v sázkové nabídce Fortuny dělá kurz 1,22 na Slavii a 13,00 na Bohemians. Hosté by určitě byli spokojeni i s bodem, remíza je ohodnocena kurzem 6,60. I přes dlouho trvající střeleckou impotenci Klokanů se očekává spíše vyšší počet branek, alespoň na tři v zápase si můžete vsadit v kurzu 1,53.

Bohemka jako soupeř v poslední době sedí především nejlepšímu střelci loňské sezony a lídrovi mezi kanonýry i v té letošní Václavu Jurečkovi. Ten se na podzim neprosadil, předtím ji ale zatížil gólem ve čtyřech duelech za sebou, v květnu v rámci nadstavby dokonce se soupeřem doslova zametl čtyřmi zásahy. I proto je na něj nejnižší kurz i tentokrát (2,10).

Slavia vs. Bohemians – informace o zápase
📅 Kdy: 06. 04. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 27. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Jan Všetečka
✔ Kurzy Fortuny: 1,22 - 6,60 - 13,00
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slavia cílí na nejlepší výchozí pozici pro nadstavbu, musí tak vyhrávat

Už před reprezentační přestávkou Slavia po dlouhé době nakoukla zpět do čela ligového pelotonu, tehdy to ale po výhře nad Libercem bylo jen na nějaké tři hodiny. Před týdnem už na prvním místě vydržela den a minimálně na stejný časový úsek se ji to může podařit i nyní. K tomu ale potřebuje vítězně zvládnout vršovické derby proti Bohemians.

Do konce základní části zbývají odehrát už jen čtyři kola. O titulu se sice s největší pravděpodobností bude rozhodovat až v nadstavbové skupině o titul, pořadí, v jakém do ni budou týmy vstupovat, může však sehrát klíčovou roli. Lídr si totiž zajistí derby hrané na vlastním stadionu. Už teď je v podstatě jisté, že celkový triumf bude letos položen rekordně vysoko, obě pražská S sbírají body jako na běžícím pásu.

V tom tak musí pokračovat i Sešívaní. Ti se po remíze na Letné zlepšili a od té doby si připsali tři přesvědčivé výhry. Doma výrazným rozdílem přejeli Teplice i liberecký Slovan, před týdnem si pak přivezli velice cenný triumf ze Slovácka. Skvělou střeleckou formu nabral Václav Jurečka, jenž míří za obhajobou zisku koruny pro krále střelců. V posledních třech ligových duelech nastřílel pět branek a pokud se ještě více přiblíží rozpoložení, které měl v loňské nadstavbě, budou mít soupeři co dělat.

V červenobílém táboře pozitivních zpráv přibývá. Výrazně se vyprázdnila marodka, která v předešlých měsících tým trápila a na níž momentálně zůstávají už jen Schranz s Bořilem. Zpět v plném zápřahu je Masopust, své tréninkové manko po zdravotních komplikacích i reprezentačních povinnostech dohnali záložníci Zafeiris s Oscarem. Ze srazu národního týmu si přivezl nemoc stoper Zima, také s ním už ale kouč Trpišovský může počítat.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SLO - SKS 1:3)
Staněk - Douděra, Ogbu, Vlček, Zmrzlý - Ševčík, Holeš - Provod, Jurečka, Wallem - Chytil
Kdo se dostal do hry z lavičky: Zafeiris, Oscar, Tomič, Jurásek, Tijani

Bohemians konečně zabrali, přišli ale o jedničku

Hodně rozpačitým dojmem působili Bohemians po návratu ze zimní přestávky, v prvních šesti ligových zápasech nedokázali ani jednou zvítězit. Na druhou stranu ale hned v šesti případech brali alespoň bod, a tak se nedá mluvit ani o žádné katastrofě. Před týdnem nicméně konečně své dlouhé čekání na tříbodový zisk ukončili, když v Ďolíčku přehráli Jablonec 2:0. Šlo o první triumf od poloviny listopadu!

I situace v tabulce tak najednou začala být o poznání veselejší, Klokani se vrátili na desátou příčku, která by jim zajistila prostřední skupinu nadstavby a udržení nadějí na návrat do Evropy. Tu v letošní sezoně jen ochutnali a hned na první překážce v předkole Konferenční ligy vypadli, přesto šlo pro většinu hráčů o velmi cennou premiérovou zkušenost s poháry.

Jenže na domácí scéně se na povedený loňský ročník zatím příliš navázat nedaří, a tak to na další velký úspěch příliš nevypadá. Bohemka je vůbec nejhůře střílejícím mužstvem celé soutěže, za 26 kol dokázala nasázet jen trestuhodných 24 branek. Za mnohé hovoří i fakt, že týmovou tabulku střelců vede s pouhými pěti přesnými zásahy Prekop.

Ani v Edenu se příliš ofenzivní radosti nečeká, Bohemians se zřejmě budou soustředit spíše na obranu. Té ale budou scházet vykartovaní Vondra se Shejbalem. To samé se týká ještě záložníka Berana, ten by ale proti Slavii stejně nastoupit nemohl, v klubu totiž hostuje právě ze sousedního vršovického rivala. Největším problémem pro trenéra Veselého však bude zřejmě absence brankáře Valeše, jenž musel v minulém kole odstoupit pro zranění. Dobrou zprávou je tak alespoň potenciální návrat dalšího gólmana Reichla, ten už zvládl 90 minut za B tým.

Sestava Bohemians v posledním soutěžním zápase (BOH - JAB 2:0)
Valeš - Křapka, Vondra, Hůlka - Kadlec, Petrák, Beran, Kovařík - Hála, Prekop - Ristovski
Kdo se dostal do hry z lavičky: Shejbal, Köstl, Hybš, Soukup, Puškáč

Vzájemná bilance Slavie s Bohemians, H2H, výsledky předchozích zápasů

Bohemians patří dlouhodobě k nejoblíbenějším soupeřům Slavie. Klokani na hřišti svého úspěšnějšího rivala v historii samostatné české ligy vyhráli jen jednou a vybojovali čtyři remízy. Naposledy se jim to ale podařilo v roce 2016, tento zápas pamatují na straně domácích jen Bořil a van Buren, na opačné straně barikády pak tehdy byli Křapka, Dostál a samozřejmě Jindřišek.

Bilance Slavia vs. Bohemians v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Bohemians
27 11 6

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Bohemians vs. Slavia 1:0 (16.02.2020)
  • Slavia vs. Bohemians 2:1 (20.12.2020)
  • Bohemians vs. Slavia 0:0 (25.04.2021)
  • Bohemians vs. Slavia 1:5 (19.09.2021)
  • Slavia vs. Bohemians 1:0 (20.02.2022)
  • Bohemians vs. Slavia 1:4 (30.10.2022)
  • Slavia vs. Bohemians 3:2 pp (05.04.2023)
  • Slavia vs. Bohemians 3:0 (22.04.2023)
  • Slavia vs. Bohemians 6:0 (07.05.2023)
  • Bohemians vs. Slavia 0:2 (29.10.2023)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 06. 04. v 18:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slavia vs. Bohemians v sobotu 6. 4. 2024

Slavia je týmem se zdaleka nejvyšším počtem rohových kopů v celé lize s průměrem takřka sedmi na jedno utkání. Ještě působivější je pak její bilance při domácích zápasech. Bohemka v Edenu před necelým rokem utrpěla debakl 0:6, stejný výsledek sice tentokrát v redakci nečekáme, vyššímu rozdílu ve skóre ale přesto věříme. Ostatně i skóre může v konečném účtování v boji o titul rozhodovat.

TIP: Slavia vyhraje, padnou alespoň 4 góly a Slavia bude kopat alespoň 8 rohů sipka vsadit

Slavia je jasným favoritem malého pražského derby

Kde sledovat fotbal Slavia vs. Bohemians živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...

rozhodci.jpg

Co je a co není ruka: výklad pravidel, příklady

Co je a co není ruka je častým předmětem diskuzí mezi fanoušky fotbalu. Článek se chce na pravidlo podívat zevrubněji.