Fortuna liga: Slovácko vs. Slavia Praha živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už podruhé v sezoně se Slavia postaví proti Slovácku hned při restartu ligy po reprezentační přestávce. Uspěje po domácí výhře i venku? Vše podstatné o obou týmech i o možnostech sledování zápasu nabízíme v následujícím preview.

Živý přenosKurzySlovácko
Slavia – Bilance H2H – Tip

Jurečka s Chytilem mají momentálně dobrou formu Foto: Profimedia

1. FC Slovácko vs. SK Slavia Praha – 26. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Slavia si po návratu z reprezentační přestávky nemůže do konce základní části dovolit žádné zaváhání, pokud chce ještě usilovat o to, že do nadstavby půjdě z prvního místa. Na to se alespoň na den může vrátit vítězstvím nad týmem, který v šesti jarních kolech nasbíral jen čtyři body a ještě se musí strachovat o udržení v první šestce. Šlágr víkendu ve Fortuna lize mezi Slováckem a Slavií sledujte v sobotu od 18:00 živě na Fortuna TV či na O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slovácko - Slavia ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slovácko vs. Slavia dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Když se oba týmy utkaly naposledy, rovněž šlo o první duel po návratu z reprezentační přestávky. V Edenu byla určitá nerozehranost znát a úroveň fotbalu zůstala za očekáváním, favorit ale nakonec v závěru dokázal strhnout vítězství na svoji stranu a po trefách Juráska a Jurečky triumfoval 2:0.

Loňský nejlepší kanonýr Jurečka dal na jaře už pět branek a u bookmakerů je i tentokrát největším adeptem na vstřelení branky v kurzu 2,50. Následují Chytil (2,60) a Tijani (3,00), na druhé straně mají největší šanci Havlík (5,00) a Cicilia (5,50). Už z tohoto výčtu je zřejmé, že domácí jsou před výkopem outsiderem. Kurz na jejich vítězství činí 4,90, zatímco výhra Slavie je ohodnocena kurzem 1,71. Sázková kancelář Fortuna ale nabízí velké množství příležitostí, mezi nimiž si tu svou vybere každý.

Doplňme ještě potřebné faktické informace. Dějištěm duelu bude Městský stadion Miroslava Valenty v Uherském Hradišti, který by měl být vyprodán. Hlavním rozhodčím bude Karel Rouček.

Slovácko vs. Slavia – informace o zápase
📅 Kdy: 30. 03. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Městský stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště
🏆 Soutěž: 26. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Karel Rouček
✔ Kurzy Fortuny: 4,90 - 3,95 - 1,71
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slovácko může přijít o čtvrté místo, pomůže mu pauza?

Tohle asi nikdo nečekal. Slovácko sice stále zůstává na čtvrtém místě, na kterém i přezimovalo, jeho náskok na další pronásledovatele se ale povážlivě snižuje. Na jaře je totiž společně s Karvinou vůbec nejhorším týmem soutěže, jen čtyři získané body jsou ze šesti kol velmi málo.

Pátý ostravský Baník je tak už jen o dva body nazpět, šestá Mladá Boleslav ztrácí na Slovácko body tři a sedmá Sigma Olomouc šest. To je sice stále poměrně slušný náskok v době, kdy do konce základní části zbývá odehrát jen pět kol, v případě pokračování porážek by tak nadstavbová skupina o titul nemusela být samozřejmostí.

Tým z Uherského Hradiště tak doufá, že reprezentační přestávka nabídla potřebný restart. Oproti spoustě jiných mužstev Fortuna ligy si nedomluvil žádné přátelské utkání a soustředil se jen na sebe.

Bude zajímavé sledovat, jaké rozestavení kouč Svědík pro nadcházející zápas zvolí. Před dvěma týdny proti Teplicím vsadil na tříčlennou stoperskou sestavu, což se stalo vůbec poprvé v sezoně.

Výrazné zlepšení se ale nedostavilo, domácí Severočeši byli jednoznačně aktivnější a s výjimkou úvodního zásahu Jurošky si Slovácko mnoho gólových příležitostí nevytvořilo a příliš nefungovala ani defenziva, své spoluhráče musel několikrát zachránit brankář Heča. Podobný výkon by na Slavii zřejmě nestačil.

Sestava Slovácka v posledním soutěžním zápase (TEP - SLO 1:1)
Heča - Hofmann, Daníček, Kalabiška - Blahút, Havlík, Trávník, Doski - Petržela, Vecheta, Juroška
Kdo se dostal do hry z lavičky: Sinyavskiy, Kohút, Kvasina, Reinberk, Mihálik

Slávisté si z reprezentace přivezli dobrou náladu, zbytek týmu spíše odpočíval

Sešívaní mají za sebou velice náročné týdny. Za měsíc a půl jarní části sezony odehráli už deset soutěžních utkání, a tak i oni zřejmě reprezentační přestávku přivítali s otevřenou náručí. Část týmu měla o něco volnější program a spíše regenerovala.

Ti, kteří odcestovali plnit si své povinnosti za národní tým, se pak většinou vrátili v dobrém rozpoložení. Za český A tým proti Norsku nastoupila v základní sestavě hned šestice Slávistů, která přispela k cenné výhře 2:1. Defenziva vedená brankářem Staňkem či stopery Holešem a Zimou dokázala ubránit Haalanda, poslední jmenovaný si navíc připsal svůj premiérový reprezentační gól.

Mladíci Jurásek s Vlčkem pak v dalším přáteláku proti Arménii zaznamenali svůj debut v dresu se lvem na hrudi. Hráli ale i další, například norský záložník Zafeiris odehrál 60 minut za jednadvacítku, což je pro něj po návratu ze zranění hodnotný příspěvek. Oscar pak s Libérií poprvé od roku 2022 slavil vítězství, během nějž své mužstvo vedl jako kapitán.

Do konce klubové sezony už další přestávka nebude a Slavia po vypadnutí z MOL Cupu i Evropské ligy může veškerou pozornost upřít na ligovou soutěž. V ní ztrácí na vedoucí Spartu jediný bod, zřejmě tak bude situace dramatická až do úplného závěru. Trpišovský a spol. by se ale rádi na první místo vrátili už v rámci základní části, to by totiž znamenalo, že se klíčové derby v nadstavbě bude hrát v Edenu.

U toho by už měli být i hráči, kteří Slavii v posledních týdnech citelně scházeli. Zmíněný Zafeiris i další záložník Ševčík už se ze svých zdravotních potíží vyléčili, což by mohlo ve vyrovnané přetahované s letenským rivalem sehrát důležitou roli. Sparta se na tak široký kádr spolehnout nemůže a navíc ještě bojuje na dvou frontách, blížící se návrat Masopusta s Bořilem tak bude další vítanou zprávou.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SKS - LIB 3:0)
Staněk - Douděra, Holeš, Zima, Diouf - Ševčík, Oscar - Jurásek, Jurečka, Wallem - van Buren
Kdo se dostal do hry z lavičky: Zmrzlý, Zafeiris, Chytil, Schranz, Provod

Vzájemná bilance Slavie se Slováckem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Slavia proti Slovácku v historii samostatné české ligy sehrála celkem 45 zápasů a vyhrála z nich více než polovinu. V Uherském Hradišti je ale situace podstatně vyrovnanější, bilance Sešívaných je pozitivní jen mírně (9-5-7).

Bilance Slovácko vs. Slavia v 1. lize
Výhry Slovácka Remízy Výhry Slavie
10 10 25

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Slovácko vs. Slavia 2:0 (01.03.2020)
  • Slavia vs. Slovácko 3:0 (26.09.2020)
  • Slovácko vs. Slavia 2:3 (28.02.2021)
  • Slavia vs. Slovácko 2:1 (12.09.2021)
  • Slovácko vs. Slavia 0:1 (13.02.2022)
  • Slavia vs. Slovácko 3:0 (08.05.2022)
  • Slovácko vs. Slavia 1:1 (04.09.2022)
  • Slavia vs. Slovácko 2:0 (26.02.2023)
  • Slavia vs. Slovácko 4:0 (27.05.2023)
  • Slavia vs. Slovácko 2:0 (21.10.2023)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 30. 03. v 18:00, Městský stadion Miroslava Valenty (Uherské Hradiště)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slovácko vs. Slavia v sobotu 30. 03. 2024

Pro Slavii nebyly poslední zápasy na Slovácko vůbec ničím jednoduchým. To ale domácí patřili k ozdobám ligy a všem týmům se proti nim hrálo těžko. To v průběhu celého jara neplatí, Pražené by tak mohli mít tentokrát situaci o něco usnadněnou. V redakci si myslíme, že Slavia zvítězí a neinkasuje.

TIP: Slavia vyhraje a nedostane gól sipka vsadit

Slovácko je na jaře ve velké krizi

Kde sledovat fotbal Slovácko vs. Slavia živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...

rozhodci.jpg

Co je a co není ruka: výklad pravidel, příklady

Co je a co není ruka je častým předmětem diskuzí mezi fanoušky fotbalu. Článek se chce na pravidlo podívat zevrubněji.