Zimní příprava: Slavia Praha vs. AIK Stockholm živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia se připravuje na jarní část sezony. Na soustředění v Portugalsku ji čeká druhý přátelský zápas, soupeřem ji bude AIK Stockholm.

Živý přenosKurzySlaviaAIK – Tip

Matěj Jurásek se po zranění vrací Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

SK Slavia Praha vs. AIK Stockholm – zimní příprava 2024: kde sledovat živě online live stream

Slavia k přípravě na jarní část sezony zvolila teplo v Portugalsku. Za sebou už má úvodní přátelský zápas, ve kterém porazila dánské Sønderjyske jasně 4:0. Nyní ji čeká další severský soupeř, tentokrát 11. tým uplynulého ročníku švédské nejvyšší soutěže AIK Stockholm. Druhý přípravný duel Slavie sledujte v pátek od 17:00 živě na Slavia TV.

sipka Získejte bonus za registraci a sázejte na zápasy Slavie

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia vs. AIK Stockholm: kurzy na přípravu

Slavia svou přípravu zahájila už 7. ledna, kromě fyzické zátěže už tak stihla i jedno přátelské utkání. V něm navíc předvedla slušný výkon. Proti AIK, které se sešlo později a nyní absolvuje svoji běžeckou část soustředění, tak budou Sešívaní poměrně značným favoritem.

Sázková kancelář Tipsport vypsala oproti běžným soutěžním zápasům tentokrát jen základní příležitosti. Vsadit si pochopitelně můžete na výsledek utkání, kde na Slavii je kurz 1,39, na švédského soupeře 6,51. Kromě toho jsou k dispozici sázky na počet branek či poločasové skóre.

Slavia vs. AIK Stockholm – informace o zápase
📅 Kdy: 19. 1. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Estádio Algarve, Portugalsko
🏆 Soutěž: Zimní příprava
✔ Kurzy Tipsportu: 1,39 - 4,69 - 6,51
📺 Přímý přenos: Slavia TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Slavia začala přípravu vítězně, zapojily se i některé posily

Červenobílí se po zimní přestávce poprvé sešli 7. ledna, už o čtyři dny později pak zamířili na své obvyklé soustředění do portugalského Algarve. S týmem cestovaly i tři posily a dvě z nich se už stihly zapojit i do utkání a připsat si debut v sešívaném.

Proti lídrovi druhé dánské ligy Sønderjyske Slavia naměla vetší problémy, v obou poločasech nasázela po dvou brankách a zvítězila 4:0. Sestava byla rozdělena na dvě jedenáctky, z nichž si každá zahrála poločas. Ve druhé půli si svůj premiérový start připsali Ondřej Zmrzlý a El Hajdi Malick Diouf. První jmenovaný nastoupil ve středu zálohy, kam s ním podle dostupných informací kouč Trpišovský počítá více než na jeho obvyklou levou stranu.

Na ní právě nastoupil Senegalec Diouf a uvedl se zajímavým výkonem. Zpočátku ještě působil trochu nervózně, s postupujícím časem ale získával na sebevědomí a odvaze a dostal se i do dvou zajímavých šancí, které ale neproměnil. Z noviců tak nehrál jen brankář Staněk, který by na sebe dres se hvězdou na srdci mohl poprvé obléknout právě proti AIK. První starty za A tým si naopak připsali mladíci Sirotník a Lacko.

Další dobré zprávy pak dorazily od lékařského týmu. Mladý křídelník Matěj Jurásek konečně doléčil poraněný kotník a v pátek by se měl na hřišti během utkání objevit poprvé od nepovedeného zápasu s Plzní na začátku listopadu. Zpět v tréninku je pak také David Pech, toho ale po operaci vazu v koleni čeká ještě dlouhá cesta.

Zajímavé bude sledovat, v jakém rozestavení Slavia do svého druhého přípravného klání nastoupí. Proti Sønderjyske hrála vzadu na čtyři obránce, což by vzhledem k příchodu Dioufa mohla být cesta i do dalších měsíců. Na hodnocení je ale zatím příliš brzy, nicméně první zkoušku po delší odmlce čtyřčlenná defenziva zvládla a udržela čisté konto.

Sestava Slavie v prvním přípravném utkání
1. pol.: Mandous - Tomič, Vlček, Bořil, Dumitrescu - Hromada, Oscar - van Buren, Tecl, Ogungbayi - Tijani
2. pol.: Sirotník - Douděra, Holeš, Sinyan, Diouf - Zafeiris, Zmrzlý - Wallem, Provod, Jurečka - Chytil

AIK skončilo za očekáváním

Slavný švédský klub z hlavního města má za sebou sezonu hrůzy. Lze hovořit v minulém čase, ve Švédsku se totiž hraje systémem jaro – podzim. AIK zakončilo ročník 2023 na 11. místě ligové tabulky, což bylo nejhorší umístění od roku 2004, kdy skončilo dokonce 13. a sestoupilo do druhé ligy.

Ve Stockholmu tak začali pracovat na nápravě, aby se vrátili do horních pater tabulky. Do polského Rakówu ale odešla jedna z opor, záložník Otieno. Na jeho místo dorazil z norského Molde středopolař Ellingsen. AIK se podařilo také hostování ofenzivněji laděného záložníka Celiny přetavit v přestup. Jistotu v bráně by mohl přinést malijský brankář Diawara, ten ale momentálně reprezentuje svou zemi na Africkém poháru národů, a tak se zatím se svým novým týmem nepřipravuje.

AIK se k přípravě na novou sezonu sešlo 9. ledna, hned další den pak odcestovalo do Algarve. Zde sehraje jediný zápas proti Slavii, jinak ale tato první část soustředění náleží spíše kondičním tréninkům. Druhou fázi stráví doma ve Švédsku a zahrají si proti Brommapojkarně. Herní soustředění se pak bude konat ve španělské Marbelle a bude zahrnovat dva duely proti týmům Bačka Topola a Sarpsborg.

Dvanáctinásobný švédský šampion, který naposledy slavil v roce 2018, se bude chtít zimní přípravou odrazit k lepším zítřkům. Jedenácté místo je pro hrdý klub neakceptovatelné.

Tip na zápas přípravy: Slavia vs. AIK 19. 1. 2024

Aktuální rozdíl v kvalitě mezi Sønderjyske a AIK by neměl být veliký, s dánským týmem si Slavia poradila v poklidu o čtyři góly. AIK navíc teprve začíná svou přípravu a sehraje své první utkání, i to by mělo hrát ve prospěch Sešívaných. Věříme, že ti tak minimálně o dva góly vyhrají.

TIP: Slavia vyhraje alespoň o dva góly sipka vsadit

Slavia je kvalitnější a v přípravě dál

Kde sledovat fotbal Slavia vs. AIK Stockholm živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Druhé vystoupení Slavie v zimní přípravě nabídne exkluzivně zdarma oficiální klubová televize Slavia TV. Žádné jiné varianty přenosu tentokrát nejsou. Tipsport ale na utkání přijímá sázky a bude tak činit i v jeho průběhu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Reprezentační brankář Staněk míří do Slavie

Slavia začíná novou éru ve velkém stylu, přivedla trio posil

Slavia po příchodu nového majitele nelení a přestupové okno odšpuntovala hned trojicí posil. Do Edenu přichází Staněk, Zmrzlý a Chaloupek.

Slavia si hlavně v Evropě pořádně zastřílela

Souhrn podzimu Slavie: liga, poháry i nejlepší hráč a posila

Slavia má za sebou náročný fotbalový podzim, ve kterém zápolila na třech frontách. V pohárech se ji dařilo, v lize je zatím druhá.

Vitor Roque zamířil do Barcelony

Fotbalové přestupy online: aktuální i nejdražší přestupy

Podívejte se na přehled těch nejdražších a nejzajímavějších transferů v aktuálním přestupovém okně. ⚽ A mějte tak přehled o dění na...