Liga mistrů živě: Bayern Mnichov vs. Lazio Řím

Kdo postoupí do čtvrtfinále Ligy mistrů? To se dozvíme v úterý večer v mnichovské Allianz Areně, kde se diváci mohou těšit na odvetný zápas mezi Bayernem Mnichov a Laziem Řím. Italský celek v prvním utkání zvítězil a na horké půdě německého giganta bude hájit jednobrankový náskok.

Živý přenosKurzy
BayernLazioTip

Jamal Musiala si kryje míč před Adamem Marušićem Foto: Profimedia/ IMAGO

Odveta osmifinále Ligy mistrů 2023/2024 živě: Bayern Mnichov vs. Lazio Řím v TV dnes od 21:00

První vzájemný zápas sice nepřinesl mnoho fotbalové krásy, to ale fanouškům Lazia určitě nevadilo. Jejich oblíbenci totiž pohárově zkušený Bayern zaskočili a po obětavém výkonu vyhráli těsně 1:0. Konečný výsledek výrazně ovlivnilo vyloučení hostujícího Upamecana, který v 67. minutě ve velkém vápně nepříjemně prošlápl nohu protihráči.

Rozhodčí okamžitě ukázal francouzskému obránci červenou kartu a následný pokutový kop bezpečně proměnil kanonýr Immobile. Bavoři tak před sebou mají spoustu práce a před domácími příznivci budou chtít předvést co nejlepší výkon. Odveta je na programu v úterý od 21:00. Sledovat ji můžete na Premier Sport 2.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na odvetný zápas osmifinále Ligy mistrů: bookmakeři favorizují Bayern

Bayern sice v prvním zápase zaváhal, v odvetě je však jednoznačným favoritem. Bookmakeři bezmezně věří německému celku a na jeho vítězství vypsali kurz 1,29. Výhra Lazia je ohodnocena vysokým kurzem 10,50, zatímco na remízu si sázející mohou vsadit v kurzu 5,60.

Úterní duel bude řídit slovinský rozhodčí Slavko Vinčić. Ten v letošním ročníku Ligy mistrů rozhodoval zatím tři utkání, v nichž rozdal dohromady třináct žlutých karet. Pro hráče italského týmu to nebude poprvé, co se s 44letým sudím v Champions League potkají. Slovinec pískal v září zápas skupinové fáze mezi Laziem a Atléticem, jenž skončil nerozhodně 1:1.

Informace před zápasem Bayern vs. Lazio
📅 Kdy: 5. 3. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Allianz Arena, Mnichov
🏆 Soutěž: Odveta osmifinále Ligy mistrů 2023/24
Rozhodčí: Slavko Vinčić, Slovinsko
Kurzy Betana: 1,29 – 5,60 – 10,50
📺 Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Bayern je proti Laziu velkým favoritem, poslední výsledky ale hladký postup nenaznačují

V Německu o postupu Bayernu snad nikdo nepochybuje. Svěřenci Thomase Tuchela si v prvním utkání vytvořili dostatek šancí na vstřelení gólu, ve finální fázi se ale trápili, což vedlo k tomu, že nakonec vyšli gólově naprázdno. Pohárový neúspěch mužstvo následně přeneslo do domácí soutěže, ve které překvapivě prohrálo se slabou Bochumí (2:3).

Poté si Bavoři připsali cenný skalp Lipska, jenže páteční ligový zápas na hřišti Freiburgu znovu ukázal, že poslední německý mistr není v herní pohodě. Favorit ještě v 75. minutě vedl 2:1, o tři body ho však připravil v 87. minutě Holer, jehož přesně umístěná střela z hranice vápna zajistila domácímu týmu bod.

Další ztráty aktuálně druhého týmu Bundesligy využil vedoucí Leverkusen, který nedělním vítězstvím nad Kolínem zvýšil svůj náskok na deset bodů. Bayernu se čím dál více vzdaluje obhajoba ligového titulu, z domácího poháru už rovněž vypadl, proto nebude překvapením, když zaměří veškeré své úsilí právě na Ligu mistrů.

Thomas Tuchel již klasicky sčítá před úterní odvetou absence. Kvůli různým zdravotním problémům neuvidíme na trávníku Comana, Sarra, Mazraouiho či Marušiće. V trestu za červenou kartu je potom Upamecano. Menší vzpruhou by mohlo být opětovné zapojení Gnabryho se Saném. Oba hráči doléčují zranění a jejich účast v zápase není zcela vyloučena.

Vzájemné zápasy mezi Bayernem a Laziem
Sezona Soutěž Výsledek
2020/21 Osmifinále Ligy mistrů Lazio vs. Bayern 1:4
2020/21 Odveta osmifinále Ligy mistrů Bayern vs. Lazio 2:1
2023/24 Osmifinále Ligy mistrů Lazio vs. Bayern 1:0

Lazio nezvládlo zápas s AC Milán, rozhodčí vyloučil hned tři jeho hráče

Mnozí asi věřili, že triumf Lazia nad Bayernem vybičuje italský tým ke skvělým výkonům i v Serii A. Nestalo se. V lize se svěřencům Maurizia Sarriho zdaleka nedaří tak, jak by se předpokládalo, a z posledních čtyř ligových zápasů vytěžili Biancocelesti pouze tři body, což je stálo propad na deváté místo.

V pátečním ligovém duelu s AC Milán navíc hráči Lazia ukázali, že jim není cizí ani nedisciplinovanost a z ní plynoucí červené karty. Ve vyhroceném utkání se dlouhou dobu čekalo na góly, karty se ale rozdávaly jak na běžícím pásu. Jako první zamířil do sprch Luca Pellegrini, který v 57. minutě obdržel druhou žlutou kartu. V 88. minutě poslal AC Milán do vedení Okafor. Pozdní branka hostujícího mužstva samozřejmě ještě přispěla k eskalaci nespokojenosti na straně Lazia a v nastaveném čase dostali za nesportovní chování červené karty Marušić a Guendouzi.

Hlavním úkolem italského klubu tak bude před blížícím se osmifinále s Bayernem udržet emoce na uzdě. Lazio je také v daleko lepší pozici, než jak tomu bylo před necelými třemi roky, kdy se s Bayernem střetlo též v osmifinále Champions League. Biancocelesti tehdy prohráli obě utkání (1:4, 1:2).

Menší výhodou Lazia je minimum zraněných hráčů. Do úterního zápasu nezasáhnou pouze Patric a Rovella.

  • Datum, čas a místo zápasu: 05. 03. ve 21:00, Allianz Arena (Mnichov)

Tip na výsledek zápasu Bayern Mnichov vs. Lazio Řím v odvetě osmifinále Ligy mistrů

Pokud se hráči Lazia vyvarují nedisciplinovanosti, mohli by se postarat o jedno z překvapení v tomto ročníku Ligy mistrů a Bayern vyřadit.

TIP: Lazio postoupí

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat osmifinále Ligy mistrů živě: fotbalové utkání Bayern Mnichov vs. Lazio Řím v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Odvetné utkání osmifinále Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Laziem Řím odvysílá placený televizní kanál Premier Sport 2. České sázkové kanceláře bohužel online streamy k milionářské soutěži nenabízí, po registraci si však u nich můžete vsadit. Rozsáhlou kurzovou nabídku má pro vás připravenou například Betano.

Níže se můžete podívat na sestřih prvního zápasu na Stadio Olimpico.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Juventus s Atalantou bojují o každou pozici

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 4.3.-10.3.

České týmy vstupují do osmifinále evropských pohárů, pokračují také boje o titul. Na co se můžete v týdnu od 4. do 10. března těšit?

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.