Liga mistrů živě: Newcastle vs. Paris Saint-Germain

Po losu Ligy mistrů byla označena jako skupina smrti. Jde o skupinu F, ve které jsou i týmy Newcastlu a Paris Saint-Germain. Právě tyto dva kluby se spolu utkají ve druhém hracím dni. Přečtěte si, jak na tom jsou. A zjistěte, kde jejich souboj sledovat živě.

Živý přenosKurzy
NewcastlePSGTip

Kylian Mbappé střílí při utkání s Clermontem Foto: Profimedia

Newcastle United vs. Paris Saint-Germain dnes živě v základní skupině Ligy mistrů 2023/24

Newcastle hraje Ligu mistrů po 20 letech. A do města, které se točí kolem fotbalu, dorazí opravdu evropská elita. Paris Saint-Germain si dává další pokus na to ovládnout fotbalovou Evropu. Zápas mezi Magpies a PSG sledujte ve středu od 21:00 na Premier Sport 2.

sipka Získejte registrační bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: mezi Newcastlem a PSG je to velice vyrovnané

Ve druhém hracím dni základních skupin jen těžko najdete vyrovnanější zápas. Alespoň tak to vidí bookmakeři. Na výhru Newcastlu vypsalo Betano kurz 2,52. Paris Saint-Germain ale není o moc pozadu. Na triumf francouzského celku si můžete vsadit v kurzu 2,65. Dělba bodů je pak odhodnocena kurzem 3,60.

Utkání v St. James' Parku odřídí István Kovács. Rumunský sudí zatím v aktuálním ročníku evropských pohárů pískal jen předkola. Zkušeností má ale dostatek, v roce 2022 dostal na starost i finále Konferenční ligy.

Informace před zápasem Newcastle vs. PSG
📅 Kdy: 4. 10. 2023 od 21:00
🌍 Kde: St. James' Park, Newcastle
🏆 Soutěž: Liga mistrů 2023/24, skupina F
Rozhodčí: István Kovács, Rumunsko
Kurzy Betana: 2,52 – 3,60 – 2,65
📺 Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Newcastle se po špatném úvodu sezony rozjel

V minulé sezoně prolomil Newcastle v Anglii hranici nejlepší ligové čtyřky. Otázkou pak bylo, jestli to klub v bohatých saúdských rukou dokáže zopakovat. Úvod aktuálního ročníku se Magpies přitom vůbec nepovedl. Po čtyřech zápasech z toho byly tři prohry a jen malou útěchou mohlo být, že měl Newcastle těžký los.

Po porážkách s Manchesterem City, Liverpoolem a Brightonem ale přišlo výrazné zlepšení. Klub ze severovýchodu Anglie v následujících pěti utkáních čtyřikrát zvítězil. Během zmiňované pětice duelů se navíc připomněla silná stránka Newcastlu z minulé sezony, ve které měl dělenou nejlepší obranu Premier League.

Tým trenéra Eddieho Howea pětkrát v řadě neinkasoval. Odolal i velkému tlaku AC Milán na úvod skupiny F. Navíc v Carabao Cupu vyřadil Manchester City a v lize bral vítězství nad Brentfordem, Sheffieldem United a naposledy Burnley. Že ale Howeův mančaft není jen o defenzivě, ukázal proti zmiňovanému Sheffieldu.

Ligovému nováčkovi nasypal osm gólů, o kterých se postaralo osm různých střelců. V tomto ohledu se v Newcastlu už naplno zabydlel Alexander Isak, který se zatím trefil pětkrát. Přes léto pak Magpies doplnili třeba Sandro Tonali (AC Milán), Harvey Barnes (Leicester) nebo Tino Livramento (Southampton).

Předchozí účast Newcastlu v Lize mistrů (2002/03)
Fáze Soupeř Výsledky
3. předkolo Željezničar 1:0 a 4:0
Základní skupina (2. místo) Juventus 1:0 a 0:2
Dynamo Kyjev 2:1 a 0:2
Feyenoord 0:1 a 3:2
Osmifinálová skupina (3. místo) Barcelona 0:2 a 1:3
Inter 1:4 a 2:2
Leverkusen 3:1 a 3:1

PSG se v lize trápilo i s uzdraveným Mbappém

Paris Saint-Germain vstoupilo v létě do nové éry. Z klubu se pakoval trenér Christophe Galtier, kterého nahradil Luis Enrique. Ten je dalším koučem, který se má pokusit do Paříže doručit tu nejcennější klubovou trofej. Španělský trenér už Ligu mistrů vyhrál s Barcelonou a i v PSG vstoupil do této soutěže dobře.

Skupinu F rozehrál domácí výhrou nad Dortmundem. Trable ale přicházejí na domácí scéně. Po sedmi ligových kolech mají Pařížané více ztrát než výher. Když PSG vítězí, tak to nicméně stojí za to. Porazilo pohárové účastníky Lens a Marseille. Šanci nedostal ani Lyon, který přes své problémy patří k největším francouzským klubům.

I když ale úřadující ligoví mistři nasázeli v těchto utkáních 11 branek, tak horší je to v zápasech s outsidery. PSG jen remizovalo s Lorientem a Toulouse, doma s Nice pak dokonce prohrálo. Další ztráta přišla o víkendu na hřišti Clermontu, kde Enriqueho mužstvo remizovalo 0:0. Jedna dobrá zpráva ale přece jen přišla.

Celý duel odehrál Kylian Mbappé, který předtím musel proti Marseille střídat. Mbappého budoucnost opět dominovala přestupovému oknu. Hlavní hvězda nakonec zůstala a v ofenzivě dostala nové spoluhráče. Do Paříže se stěhovali Ousmane Dembélé (Barcelona), Randal Kolo Muani (Frankfurt) i Gonçalo Ramos (Benfica).

  • Datum, čas a místo zápasu: 4. 10. ve 21:00, St. James' Park (Newcastle)

Tip na výsledek zápasu Newcastle vs. PSG ve skupině F Ligy mistrů

V dresu Newcastlu začal sezonu velice dobře Miguel Almirón. V minulém ročníku nastřílel tento reprezentant Paraguaye 11 ligových gólů a v tom současném zatím přidal další dva. Trefil se přitom v posledních dvou duelech.

Almirón zároveň patří mezi nejpilnější střelce Magpies. Za sedm utkání vyslal 13 střel. Tipujeme, že proti PSG si připíše minimálně jednu střelu na bránu.

TIP: Miguel Almirón bude mít +0,5 střely na bránu

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat fotbal Newcastle vs. PSG: Liga mistrů v televizi (TV), jak je to s online live streamy a sestřihy?

Středeční souboj mezi Newcastlem a PSG můžete sledovat na placené televizní stanici Premier Sport 2. U sázkovek bohužel streamy Ligy mistrů nenajdete, sázková kancelář Betano ale k utkání nabídne celou řadu LIVE sázek.

Sestřihy druhého hracího dne základních skupin si pak můžete pustit na kanálech Premier Sport 2, Nova Sport 3 (v obou případech ve 23:15) a ČT sport (ve 23:30).

Newcastle zažívá velký návrat do Ligy mistrů. Vraťte se ještě do prvního hracího dne, kdy se anglický tým představil na slavném San Siru.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Man City

Anglická Premier League: informace, program zápasů a tabulka

Nejsledovanější fotbalovou ⚽ ligou světa je Premier League. Přečtěte si ☝️ informace o sezoně 2023/24 i o historii anglické ligy.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.