Liga mistrů živě: PSG vs. Barcelona

Středeční program čtvrtfinále Ligy mistrů obohatí duel PSG s Barcelonou. Soupeři se od roku 1995 utkali v různých fázích soutěže celkem dvanáctkrát. Podrobnější informace o utkání vám nabídne náš článek.

Živý přenosKurzy
PSGBarcelonaTip

Luis Enrique na předzápasové konferenci Ligy mistrů Foto: FRANCK FIFE / AFP / AFP / Profimedia

Čtvrtfinále Ligy mistrů 2023/24 živě: PSG vs. Barcelona v TV dnes od 21:00

Souboj fotbalových velkoklubů bude o to zajímavější, jelikož oba v současné chvíli drží několik měsíců trvající šnůru bez porážky. Zatímco hosté neprohráli napříč všemi soutěžemi od konce ledna (8-3-0), domácí jsou na tom ještě lépe a přemožitele poznali naposled na začátku listopadu (19-8-0).

Výhodu domácího prostředí bude mít v prvním zápase PSG. Atraktivní klání je na programu ve středu od 21:00. Vysílat ho bude Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na čtvrtfinále Ligy mistrů 2023/24: bookmakeři dávají větší šance PSG

Sázkové kanceláře favorizují v prvním zápase o něco více PSG, proto je na domácí celek vypsán kurz 1,98. Vítězství hostujícího mužstva bookmakeři ocenili kurzem 3,50. Pokud lidé věří, že duel skončí nerozhodně, mohou si vsadit v kurzu 3,75.

Zápas bude pískat zkušený anglický rozhodčí Anthony Taylor. 45letý arbitr v letošním ročníku Champions League zasáhl do tří zápasů, ve kterých rozdal celkem devět žlutých karet a jednu červenou.

Informace před zápasem PSG vs. Barcelona
📅 Kdy: 10. 04. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Parc des Princes, Paříž
🏆 Soutěž: Čtvrtfinále Ligy mistrů
Rozhodčí: Anthony Taylor, Anglie
Kurzy Sazkabetu: 1,98 - 3,75 - 3,50
📺 Přímý přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

PSG neprohrálo už dvacet sedm utkání po sobě, Kylian Mbappé se naposled v dvojzápase s Barcelonou prosadil čtyřikrát

Poslední francouzský mistr drží úctyhodnou sérii bez porážky, která trvá již dvacet sedm zápasů v řadě (19-8-0). PSG naposled prohrálo 7. listopadu 2023 ve skupinové fázi Ligy mistrů s AC Milán (1:2).

Svěřenci Luise Enriqueho sice šnůru ve víkendovém ligovém duelu prodloužili, remíza s posledním Clermontem však mnoho důvodů k radosti nepřinesla. Domácí tým prohrával od 32. minuty, kdy se na straně soupeře prosadil Keita.

Španělský trenér do druhého poločasu poslal i do té doby odpočívajícího Kyliana Mbappého, ten ale kýžený efekt doručil až těsně před koncem zápasu. 25letý Francouz našel v 85. minutě krásnou přihrávkou nabíhajícího Ramose a pro toho už nebylo obtížné překonat tváří v tvář gólmana. V konečném důsledku nemusela ztráta PSG tolik mrzet, jelikož náskok na druhý Brest je stále deset bodů.

Ve středečním duelu by domácí hráči určitě rádi zopakovali tři roky starý výkon proti Barceloně, po kterém postoupili do čtvrtfinále milionářské soutěže. PSG tehdy zvítězilo na Camp Nou vysoko 4:1 a v druhém utkání doma remizovalo 1:1. Ve dvojzápase exceloval Kylian Mbappé, jenž se postaral hned o čtyři branky francouzského týmu.

Jako malá nevýhoda se jeví absence obránce Achrafa Hakimiho. 25letý hráč totiž patří mezi základní stavební kameny francouzského celku a do zápasu s Barcelonou nenastoupí kvůli žlutým kartám. Z různých zdravotních důvodů rovněž neuvidíme Kurzawu, Rica, Mukieleho a Kimpembeho.

Vzájemné zápasy mezi PSG a Barcelonou
Sezona Soutěž Výsledek
2020/21 Odveta osmifinále Ligy mistrů PSG - Barcelona 1:1
2020/21 Osmifinále Ligy mistrů Barcelona - PSG 1:4
2016/17 Odveta osmifinále Ligy mistrů Barcelona - PSG 6:1
2016/17 Osmifinále Ligy mistrů PSG - Barcelona 4:0
2014/15 Odveta čtvrtfinále Ligy mistrů Barcelona - PSG 2:0
2014/15 Čtvrtfinále Ligy mistrů PSG - Barcelona 1:3
2014/15 Skupinová fáze Ligy mistrů Barcelona - PSG 3:1
2014/15 Skupinová fáze Ligy mistrů PSG - Barcelona 3:2
2012/13 Odveta čtvrtfinále Ligy mistrů Barcelona - PSG 1:1
2012/13 Čtvrtfinále Ligy mistrů PSG - Barcelona 2:2
1994/95 Odveta čtvrtfinále Ligy mistrů PSG - Barcelona 2:1
1994/95 Čtvrtfinále Ligy mistrů Barcelona - PSG 1:1

Barcelona inkasovala v šesti zápasech jedinou branku, překvapí v Parku princů?

Hostujícímu týmu se v březnu dařilo. Nejdříve si Xaviho svěřenci v polovině měsíce zajistili postup do čtvrtfinále Ligy mistrů přes nevyzpytatelnou Neapol. První vzájemné utkání skončilo nerozhodně, a proto o vítězi rozhodla až odveta na Camp Nou, ve které domácí hráči bez problému zvítězili 3:1.

Následně Blaugranas uspěli na Estadio Metropolitano, kde v derby porazili Atlético jednoznačně 3:0. Barcelona se navíc stala vůbec prvním týmem, který dokázal klub z Madridu na jeho stadionu v této sezoně porazit.

Generálku na čtvrtfinálový souboj s PSG absolvoval katalánský tým už na konci března, kdy se v La Lize doma utkal s Las Palmas. Hosté to svému soupeři hodně usnadnili, protože ve 24. minutě obdržel červenou kartu brankář Alvaro Valles. Nicméně velký tlak Barcelony se nekonal a až v 59. minutě vstřelil jedinou branku zápasu Raphinha.

Barcelona po dvacátém ligovém vítězství v sezoně poskočila na druhé místo. Šance na titul ještě nejsou zcela ztraceny, ale vedoucí Real si udržuje poměrně pohodlný náskok osmi bodů. Na druhou stranu El Clásico nás čeká příští víkend, situace v tabulce se tak může radikálně změnit.

Ve středu spoluhráčům nepomohou zranění Balde a Gavi. Drobné zdravotní problémy také mají de Jong a Pedri, u nich je ale možnost, že se do začátku duelu dají dohromady.

  • Datum, čas a místo zápasu: 10. 04. 2024, Parc des Princes (Paříž)

Tip na výsledek zápasu PSG vs. Barcelona ve čtvrtfinále Ligy mistrů

Francouzský klenot Kylian Mbappé na Barcelonu umí. V posledním vzájemném dvojzápase proti španělskému celku skóroval čtyřikrát. My proto v redakci věříme, že ve středu svou gólovou sbírku v Lize mistrů opět rozšíří.

TIP: Kylian Mbappé dá gól sipka Vsadit u Sazkabet

tip.png

Kde sledovat čtvrtfinále Ligy mistrů živě: fotbalové utkání PSG vs. Barcelona v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Čtvrtfinále Ligy mistrů mezi PSG a Barcelonou odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 3. České sázkové kanceláře bohužel online streamy k Champions League nenabízí, po registraci si však u nich lze na zápas vsadit. Vyzkoušet můžete například Sazkabet.

V následujícím videu si připomeňte poslední vzájemné měření sil na Camp Nou, které PSG v roce 2021 ovládlo v poměru 4:1. Domácí tým šel sice do vedení po proměněné penaltě Messiho, Mbappé však ve 32. minutě nastartoval velký obrat francouzského mužstva, jenž nakonec skončil vítězstvím o tři branky. Hvězdný útočník k němu přispěl hattrickem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lautaro táhne Inter za titulem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 8.4.-14.4.

Na co vše se můžete v týdnu od 8. do 14. dubna těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Fortuna ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Fortuna ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. Hrát se bude od června do července v Německu.