Liga mistrů živě: Barcelona vs. PSG

V týdnu nás opět čeká Liga mistrů. Barcelona vstupuje do odvetného utkání proti PSG s jednogólovým náskokem. Kdo bude slavit postup do semifinále milionářské soutěže? Více informací o úterním zápase a možnosti kde ho sledovat se dozvíte v našem článku.

Živý přenosKurzy
BarcelonaPSGTip

Kylian Mbappé se snaží přejít přes Julese Koundého a Raphinhu Foto: Profimedia

Odvetné utkání čtvrtfinále Ligy mistrů 2023/24 živě: Barcelona vs. PSG v TV dnes od 21:00

Fantastickou sérii dvaceti sedmi zápasů bez porážky přerušila hvězdnému francouzskému týmu právě Barcelona. V prvním vzájemném utkání čtvrtfinále Ligy mistrů totiž zvítězila 3:2, a vybojovala si tím tak velmi výhodnou pozici pro odvetu. Ostře sledovaný duel odvysílá Premier Sport 2 v úterý od 21:00.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na utkání Barcelona vs. PSG

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na čtvrtfinále Ligy mistrů 2023/24: utkání bez favorita

Bookmakeři tuší, že v odvetném souboji půjde o všechno. Domácí prostředí hraje do karet Barceloně, na jejíž výhru je vypsán kurz 2,22. Případné vítězství PSG ocenily sázkové kanceláře kurzem o trochu vyšším, a to 2,98. Eventuální nerozhodný stav potom nalezneme v kurzu 3,85.

Utkání bude řídit rozhodčí István Kovács. 39letý Rumun odpískal v letošní sezoně Ligy mistrů již pět zápasů, v nichž rozdal dohromady dvacet čtyři žlutých karet. 39letý sudí narazil na fotbalisty PSG v říjnovém utkání s Newcastlem, které francouzské mužstvo prohrálo vysoko 1:4.

Informace před zápasem Barcelona vs. PSG
📅 Kdy: 16. 04. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona
🏆 Soutěž: Odveta čtvrtfinále Ligy mistrů
Rozhodčí: István Kovács, Rumunsko
Kurzy Fortuny: 2,22 - 3,85 - 2,98
📺 Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Barcelona se na odvetu s PSG naladila ligovou výhrou nad Cádizem

Barcelona před týdnem dokázala PSG v Parku princů přetlačit v poměru 3:2. Největší podíl na těsném vítězství katalánského týmu měl brazilský útočník Raphinha, jenž vstřelil dvě branky. První klání mimo jiné potvrdilo skutečnost, že vzájemné zápasy přináší pravidelně spoustu branek.

Zatímco francouzský tým o víkendu odpočíval, hráči Barcelony zavítali do Cádizu v rámci 31. kola La Ligy. Xavi, který stále nebyl přítomen na lavičce kvůli trestu, zamíchal se sestavou a provedl celkem osm změn. Odvážná strategie se 44letému Španělovi vyplatila, jelikož jeho svěřenci zvítězili 1:0. O jedinou branku hostujícího mužstva se postaral ve 37. minutě João Félix.

Barcelona neprohrála již třináct duelů v řadě a svou neporazitelnost si zajisté bude chtít udržet i v klíčové odvetě s PSG. Domácí fotbalisté by však neměli zapomínat, že francouzský mančaft nemá se střílením branek na Estadi Olímpic Lluís Companys nejmenší problém, neboť poslední vzájemný souboj zde skončil drtivým vítězstvím PSG 4:1.

Zranění nepustí do hry dvojici Balde–Gavi. Spoluhráčům v úterý nepomohou ani Christensen a Sergi Roberto. Oba hráči si musí odsedět trest za žluté karty.

Posledních pět zápasů Barcelony
Datum Soutěž Zápas Výsledek
13. 04. 2024 La Liga Cádiz vs. Barcelona 0:1
10. 04. 2024 Čtvrtfinále Ligy mistrů PSG vs. Barcelona 2:3
30. 03. 2024 La Liga Barcelona vs. Las Palmas 1:0
17. 03. 2024 La Liga Atlético Madrid vs. Barcelona 0:3
12. 03. 2024 Odveta osmifinále Ligy mistrů Barcelona vs. Neapol 3:1

PSG o víkendu šetřilo síly, pomůže mu to v odvetě?

Hráčem, od nějž se v prvním zápase čekalo více, byl rozhodně Kylian Mbappé. Rychlonohému útočníkovi se v Parc des Princes vůbec nedařilo a za celých 90 minut se nedostal do žádné vážnější příležitosti. 25letý fotbalista tak vůbec poprvé v kariéře vyšel proti Barceloně gólově naprázdno.

Hostující hráče může těšit alespoň fakt, že před blížící se odvetou měli více času na odpočinek než jejich soupeř a neabsolvovali žádný ligový zápas. PSG v současné chvíli vede domácí soutěž o deset bodů a pokud do konce sezony nenastanou nějaké neočekávané problémy, dojde si pro další titul.

Jak už bylo zmíněno, francouzský tým sice porazil v posledním vzájemném zápase na Estadi Olímpic Lluís Companys Barcelonu 4:1, nicméně v letošním ročníku Ligy mistrů na hřištích soupeřů nepodává tak dobré výkony.

Ve skupinové fázi Champions League dokonce svěřenci Luise Enriqueho ze tří utkání ani jednou nezvítězili. To se jim povedlo až v odvetném zápase osmifinále s Realem Sociedad, na jehož hřišti si připsali vítězství 2:1.

Na straně hostujícího týmu nebudou v úterý k dispozici Kimpembe, Kurzawa a Rico. Naopak po trestu za žluté karty se vrací Achraf Hakimi.

  • Datum, čas a místo zápasu: 16. 04. 2024 od 21:00, Estadi Olímpic Lluís Companys (Barcelona)

Tip na výsledek zápasu Barcelona vs. PSG v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů

První utkání nám přineslo pět branek. V redakci věříme, že i v odvetě uvidíme větší počet gólů, současně by se znovu mohly prosadit oba týmy.

TIP: Každý tým dá gól a v zápase padne více než 2,5 branek sipka Vsadit u Fortuny

tip.png

Kde sledovat odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů živě: fotbalový zápas Barcelona vs. PSG v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas můžete sledovat na placeném televizním kanálu Premier Sport 2. České sázkové kanceláře bohužel online live streamy k Champions League nenabízí, po registraci si však u nich lze na duel vsadit. Širokou a přehlednou nabídku naleznete například u Fortuny.

Ty nejzajímavější momenty z prvního utkání si prohlédněte ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. Hrát se bude od června do července v Německu.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...