FA Cup živě: Arsenal vs. Liverpool livestream

Máme tu šlágr FA Cupu, který už ve třetím kole proti sobě poslal Arsenal a Liverpool. Jejich prosincový zápas v Premier League skončil smírně 1:1. Oba jsou momentálně jedni z největších aspirantů na titul a jejich ambice sahají rozhodně i k úspěchu v FA Cupu. Kdo má lepší formu, jaké jsou kurzy a náš tip, to vše najdete v článku.

Živý přenosKurzyArsenal
LiverpoolH2HTIP

Eddie Nketiah v dresu Arsenalu proti Fulhamu Foto: Profimedia

Arsenal vs. Liverpool: FA Cup dnes živě na Betanu

Třetí kolo s předstihem svedlo dohromady dva velké kluby, kteří si dělají zálusk na získání trofeje. Arsenal se utká s Liverpoolem a pro některý tým se bude jednat o konečnou. Oba mají ambice dokráčet v FA Cupu až na vrchol, postoupit však může jen jeden. Sledujte utkání mezi Arsenalem a Liverpoolem už dnes od 17:30 na Betanu.

sipka Zaregistrujte se a sledujte utkání Arsenalu s Liverpoolem zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Arsenal vs. Liverpool: bitva gigantů už ve třetím kole, jaké jsou kurzy?

Oba týmy se poměrně nedávno utkaly v rámci Premier League, kde jejich souboj skončil smírně 1:1. Výkonnost obou týmů po tomto vzájemném utkání je opačná.

Arsenal po remíze s Liverpoolem dvakrát prohrál a na čelo ztrácí už pět bodů, když se rázem ocitl na čtvrtém místě tabulky.

To tým z města Beatles dvakrát zvítězil a je to právě on, kdo se pyšně tyčí na vrcholu Premier League. Náskok na druhou Aston Villu má tříbodový.

Favoritem zápasu je dle bookmakerů domácí Arsenal, na který je vypsán kurz 2,05. To na hosty z Liverpoolu je kurz 3,45. Na remízu a případné opakování zápasu je vypsán kurz 4,10.

Rozhodčím zápasu bude John Brooks. Ten rozdá zhruba 4,5 žluté karty za zápas. Cca každý čtvrtý zápas uděluje červenou kartu.

Informace před zápasem Arsenal vs. Liverpool
🕡 Kdy: 7. 1. 2024 od 17:30
🌍 Kde: Emirates Stadium, Londýn
🏆 Soutěž: FA Cup, 3. kolo
Rozhodčí: John Brooks
Kurzy Betana: 2,05 – 4,05 – 3,45
📺 Přímý přenos: Nova Sport 1, Betano

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Arsenal ztrácí v Premier League, napraví si reputaci v FA Cupu?

Kanonýři bojovali o čelo, ale po bitvě s Liverpoolem nezvládli následující dvě utkání a propadli se až na čtvrté místo. Celkově už Arsenal nasbíral čtyři prohry v Premier League a vypadl v osmifinále Carabao Cupu s West Hamem. Pokud by Arsenal vypadl i z FA Cupu, tak na Emirates by se již dalo mluvit o krizi.

Arteta, který vyjádřil názor, že by se případné opakování zápasů FA Cupu mělo do budoucna zrušit, chce určitě vyhrát a napravit reputaci klubu. Arsenal je totiž nejúspěšnější klubem této nejstarší klubové soutěže, když její trofej dokázali Kanonýři zvednout nad hlavu již čtrnáctkrát.

Jak bylo psáno výše, poslední dva zápasy Arsenalu hrubě nevyšly. Napřed odmítl návrat na čelo v londýnském derby s West Hamem, s kterým, i přes obrovskou územní i střeleckou převahu, prohrál 0:2, když jeden z hřebíčků zatloukl Tomáš Souček.

Na konec roku pak Kanonýři padli s Fulhamem, když sice vedli po brance Saky, domácí Fulham v první půli stihl vyrovnat a v druhém poločase domácí otočili, když skóroval De Cordova-Reid. Arsenal se již na odpověď nezmohl, a tak padl 1:2.

Arteta se tak bude muset zamyslet, jak tým namotivovat proti takovému soupeři, jako je Liverpool. Navíc Arsenal ve West Hamu i ve Fulhamu inkasoval z rohového kopu, na což by se měl Arteta rozhodně zaměřit, pokud chce uspět.

Posledních 5 zápasů Arsenalu FC
31. 12. 2023 Fulham – Arsenal 2:1
30. 09. 2023 Arsenal - West Ham 0:2
27. 09. 2023 Liverpool – Arsenal 1:1
24. 09. 2023 Arsenal – Brighton 2:0
20. 09. 2023 PSV - Arsenal 1:1

Liverpool vede Premier League a chce potvrdit formu i bez Salaha

To Liverpool obě utkání po remíze se svým dnešním soupeřem zvládl a těší se tak z umístění na samé špičce Premier League. Mnozí odborníci a fanoušci už pomalu mluví o titulu, ale Jürgen Klopp zatím možné titulové vášně krotí, přesto je poslední forma klubu z města Beatles obdivuhodná.

Celkově si Reds připsali v Premier League pouze jedinou porážku, kterou byla kontroverzní výhra Tottenhamu, v kterém se "vyznamenal" VAR. Liverpool má navíc stále možnost získat ještě všechny domácí trofeje, protože v Carabao Cupu naposledy v klidu smetl West Ham 5:1.

Poslední dvě vítězství Liverpool slavil proti Burnley a Newcastlu. V Burnley gólové prokletí prolomil Darwin Núñez, který čekal na gól dvanáct zápasů. Celkovou převahu hostů pak pojistil na konci zápasu Jota a Liverpool vyhrál 2:0.

To novoroční zápas s Newcastlem byl oslavou fotbalu a přinesl další krásné momenty tohoto ročníku Premier League. Utkání skončilo 4:2 pro Liverpool, když první poločas branky nenabídl, ale po změně stran gólový účet explodoval. Hlavním hrdinou byl egyptský kanonýr Mohamed Salah, který vstřelil v utkání dvě branky a na jednu přihrál.

Právě bez hlavní útočné zbraně posledních let se bude muset Jürgen Klopp obejít. Salah totiž odjíždí na AFCON, kde si bude plnit svoje reprezentační povinnosti. Není divu, že se prý Liverpool poohlíží po dalším útočníkovi. Vtipnou kachnou posledních dní je, že tým z Anfield Road usiluje o Kyliana Mbappého.

  • Datum, čas a místo zápasu: 07. 1. 2024 od 17:30, Emirates Stadium, Londýn

Vzájemné zápasy mezi Arsenalem a Liverpoolem  – H2H

Poslední vzájemný zápas skončil smírně 1:1. To oba giganti bojovali o čelo tabulky Premier League. Vzájemná utkání přinášejí většinou mnoho branek.

  • Momentální průměr branek v posledních deseti vzájemných zápasech je 2,4.
  • Liverpool má průměr vstřelených branek ve všech soutěžích 2,915.
  • Arsenal má průměr vstřelených branek ve všech soutěžích 2,205.
Posledních 5 vzájemných zápasů mezi Arsenalem a Liverpoolem
06. 08. 2023 Premier League Liverpool – Arsenal 1:1
26. 04. 2023 Premier League Liverpool – Arsenal 2:2
15. 02. 2023 Premier League Arsenal – Liverpool 3:2
27. 01. 2023 Premier League Arsenal - Liverpool 0:2
01. 01. 2022 Carabao Cup Arsenal – Liverpool 0:2

TIP na utkání Premier League Arsenal vs. Liverpool

Oba týmy budou chtít postoupit a mají vysoké ambice. Do dalšího kola však může jen jeden. Arsenal se momentálně potýká se slabší formou a proti takto silnému soupeři se dostávat zpět na vítěznou vlnu je velmi náročné. Týmu však jistě nebude chybět motivace.

To Liverpool je ve formě a bude ji chtít potvrdit i v FA Cupu. Otázkou je, jak s týmem zamává odjezd Mohameda Salaha na AFCON. Ten je totiž hlavní útočnou silou Reds a ztráta takového hráče bude patrná.

TIP: Oba týmy vstřelí branku a utkání skončí remízou sipka Vsadit u Betana

Tip na utkání Arsenal vs. Liverpool - Betano

Kde živě sledovat utkání Arsenal FC vs. Liverpool FC? Přímý přenos v televizi, bude i live stream?

Zápas Arsenalu s Liverpoolem lze sledovat na stanici Nova Sport 1 nebo na streamovací platformě Voyo. České sázkové kanceláře vysílají utkání FA Cupu, takže není žádný problém po registraci sledovat utkání zdarma například u Betana.

Na tréninkový proces Arsenalu před utkáním s Liverpoolem se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Man City

Anglická Premier League: informace, program zápasů a tabulka

Nejsledovanější fotbalovou ⚽ ligou světa je Premier League. Přečtěte si ☝️ informace o sezoně 2023/24 i o historii anglické ligy.

Vitor Roque zamířil do Barcelony

Fotbalové přestupy online: aktuální i nejdražší přestupy

Podívejte se na přehled těch nejdražších a nejzajímavějších transferů v aktuálním přestupovém okně. ⚽ A mějte tak přehled o dění na...

Sázková kancelář Betano bude mít exkluzivní streamy české fotbalové ligy, zároveň je oficiálním partnerem EURO 2024

Exkluzivně: Roman Maco o streamech, sponzoringu a ambici Betana v ČR

Šéf Betana v ČR hovořil o velkých investicích Betana do fotbalu a dalších plánech této sázkové společnosti na našem území.