Premier League živě: Manchester City vs. Chelsea

Šlágr 25. kola anglické Premier League je jasný. Druhý Manchester City v něm změří síly s Chelsea, která se i v letošní sezóně trápí a v současné chvíli se nachází až na desátém místě. Domácí tým ztrácí dva body na vedoucí Liverpool, ale zároveň má jeden zápas k dobru. V sobotu tak mají svěřenci Pepa Guardioly slibnou šanci náskok opět stáhnout a současně odskočit dotírajícímu Arsenalu.

Živý přenosKurzy
Man CityChelseaTip

Cole Palmer a Rodri bojují o míč v listopadovém duelu Chelsea s Manchesterem City Foto: Profimedia

Premier League, 25. kolo živě: Manchester City vs. Chelsea v sobotu od 18:30 na CANAL+ Sport

Citizens jsou zpět v plné formě, což potvrzuje posledních čtrnáct utkání bez prohry ve všech soutěžích (13-1-0). Manchester City bojuje na třech frontách (Premier League, FA Cup, Liga mistrů) a i v tomto ročníku může získat treble.

Domácí zápas s Chelsea slibuje atraktivní fotbal. Soupeři sehráli první vzájemné ligové utkání v listopadu a diváci se tehdy rozhodně nenudili. Za 90 minut padlo na Stamford Bridge celkem osm gólů a světelná tabule oznamovala po konci duelu skóre 4:4. Celek z Manchesteru přišel o tři body až v 95. minutě, kdy se z penaltového puntíku prosadil domácí Palmer. Jak dopadne souboj těžkých vah tentokrát? Zápas můžete sledovat v sobotu od 18:30 na CANAL+ Sport.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Premier League

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Premier League: Manchester City velkým favoritem

Sázkové kanceláře pasovaly do role favorita domácí tým, na jehož vítězství je vypsán kurz 1,36. Výhru hostujícího mužstva bookmakeři ohodnotili kurzem 7,75. U nerozhodného stavu naleznete kurz 5,50.

Sobotní duel bude mít na starost rozhodčí Andy Madley. 40letý sudí odpískal v letošním ročníku Premier League celkem čtrnáct zápasů, v nichž si drží průměr skoro pět žlutých karet na utkání.

Informace před zápasem Manchester City vs. Chelsea
📅 Kdy: 17. 2. 2024 od 18:30
🌍 Kde: Etihad Stadium, Manchester
🏆 Soutěž: 25. kolo Premier League
Rozhodčí: Andy Madley
Kurzy Sazkabetu: 1,36 – 5,50 – 7,75
📺 Přímý přenos: CANAL+ Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Manchester City je opět nezastavitelný

Díky treblu z minulé sezóny se Manchester City dostal do společnosti dalších sedmi evropských týmů, kterým se tento úctyhodný počin podařil. V právě probíhajícím ročníku Citizens rovněž poráží jednoho soupeře za druhým a třináct výher z posledních čtrnácti zápasů ve všech soutěžích budí oprávněný respekt.

Svěřenci Pepa Guardioly absolvovali poměrně náročný týden. Nejdříve se představili před svými fanoušky na Etihad Stadium, kam zavítal v rámci 24. kola Premier League Everton. Favorit se v utkání dlouhou dobu trápil, ale v 71. minutě jej vysvobodil vedoucím gólem Haaland. Norský útočník se prosadil ještě v 85. minutě, čímž definitivně pojistil tři body pro svůj tým a zároveň si upevnil pozici nejlepšího ligového střelce s šestnácti přesnými zásahy.

V úterý se fotbalisté Manchesteru přesunuli do Dánska, kde je čekal první zápas osmifinále Ligy mistrů s domácí Kodaní. Citizens měli od úvodního hvizdu velkou převahu a již v 10. minutě se trefil De Bruyne. Domácí odpověděli brankou Mattssona, do konce prvního poločasu ovšem vrátil vedení anglickému týmu Silva. V 92. minutě uzavřel skóre na konečných 3:1 Foden. Fantastický výkon podal především belgický záložník Kevin De Bruyne, který jeden gól vstřelil a dva připravil.

Domácí vstupují do šlágru 25. kola Premier League ve výborném rozpoložení a v sobotu si od prvních minut půjdou pro tři body. Manchester nevyužije služeb dvou hráčů. Zranění stále nedoléčili Gvardiol a Kovačić.

Man City na cestě za případným dalším treblem
Soutěž Stav Příští soupeř
Premier League 2. místo Chelsea
FA Cup Osmifinále Luton
Liga mistrů Osmifinále Kodaň

Chelsea ztrácí na pohárové umístění už dvanáct bodů

Chelsea pokračuje v letošní sezóně v nevyrovnaných výkonech. Když už to vypadá, že svěřenci Mauricia Pochettina svou formu konečně stabilizovali, přijde další nečekané zaváhání a ztráta bodů. Blues v posledním týdnu přece jenom zabrali a připsali si dvě cenné výhry. Nejprve zvládli náročný zápas na půdě Aston Villy a ve 4. kole FA Cupu zvítězili v opakovaném utkání 3:1.

V pondělní dohrávce 24. kola Premier League Chelsea zajížděla do Selhurst Parku. První poločas favoritovi nevyšel dle představ a do kabin odcházeli hostující hráči za stavu 1:0 pro Crystal Palace. Po přestávce ovšem byla situace výrazně odlišná, a hlavně díky skvělému výkonu Conora Gallaghera (1+1) Blues zápas v nastavení otočili a vyhráli 3:1. Přesto se mužstvo po 24 odehraných kolech nachází až na desáté pozici a od pohárového umístění jej dělí už dvanáct bodů.

Ani bilance vzájemných utkání nehraje před blížícím se duelem s Manchesterem City ve prospěch Chelsea. Hosté z posledních sedmi zápasů vyhráli pouze jeden a hned šestkrát se museli smířit s porážkou. Naposled slavili Blues triumf nad Citizens v květnu 2021, kdy Kai Havertz rozhodl jediným gólem finále Ligy mistrů.

Chelsea bude v sobotu chybět několik hráčů. Na marodce zůstávají Badiashile, Cucurella, Fofana, James, Lavia, Sánchez a Ugochukwu.

  • Datum, čas a místo zápasu: 17. 02. 2024 v 18:30, Etihad Stadium (Manchester)

Tip na výsledek utkání Manchester City vs. Chelsea ve 25. kole Premier League

Manchester City na Chelsea umí. Tentokrát nenechá nic náhodě a pro další vítězství si půjde sebevědomě od prvních minut. Citizens by mohli utkání rozhodnout již v prvním poločase.

TIP: Manchester City vyhraje první poločas

Vsaďte si u Sazkabetu

Kde sledovat 25. kolo Premier League živě: fotbalové utkání Manchester City vs. Chelsea v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Šlágr 25. kola mezi Manchesterem City a Chelsea je k vidění na placeném televizním kanálu CANAL+ Sport. České sázkové kanceláře bohužel nenabízí online streamy k Premier League, ale můžete si u nich na utkání vsadit. Z široké kurzové nabídky lze vybírat například u Sazkabetu.

Když se oba týmy potkaly naposledy, tak z toho byla remíza 4:4. Podívejte se na všechny góly, které v listopadu padly na Stamford Bridge.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Na ligový trůn se vrátila Barcelona

Španělská La Liga 2023/2024: informace, program zápasů a tabulka

Španělská La Liga se loni dostala pod nadvládu Barcelony. Real Madrid se ale chce vrátit na vrchol, stejně jako Atlético.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Bayern slavil už jedenáctý titul v řadě

Německá Bundesliga 2023/24: informace, program zápasů a tabulka

Německá Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží v Evropě. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou...