Riyadh Season Cup živě: Al Nassr vs. Inter Miami live

Málokterý zápas vyvolá tolik pozdvižení a zájmu jako zápas mezi Al Nassr a Interem Miami. Přátelské utkání v rámci Riyadh Season Cupu přináší rozloučení legend, Ronalda a Messiho, kteří nejspíš naposledy nastoupí proti sobě. Konec jedné éry je tady.

sipka AKTUALIZACE: Ronaldo nakonec kvůli zranění nenastoupí. Více se dočtete ZDE. V zápasové nominaci chybí také Messi.

Přímý přenosKurzy
Al NassrInter MiamiTip

Lionel Messi v dresu Interu Miami proti Al Hilal Foto: Profimedia

Riyadh Season Cup živě: Al Nassr vs. Inter Miami - Ronaldo vs. Messi

Není fotbalového fanouška, který by neznal fotbalové ikony Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Podle mnohých nejlepší hráči fotbalové historie jsou však na úsvitu svých kariér a nyní je možnost naposledy spatřit jejich poslední klání. Jestli bude úspěšnější Ronaldův Al Nassr nebo Messiho Inter Miami se dozvíte dnes od 19:00.

sipkaZaregistrujte se a vsaďte si na zápas Al Nassr vs. Inter Miami

Sleduj průběh zápasu ZDE

Ronaldo s Messim a jejich poslední tanec. Jaké jsou kurzy?

Máme tu nejspíš poslední bitvu fotbalových titánů. Ronaldo se naposledy střetne s Messim a ukončí jednu fotbalovou éru.

Je samozřejmě otázka, jestli Ronaldo nastoupí, protože minulý týden si přivodil zranění lýtka, kvůli kterému Al Nassr zrušil asijské turné. Všichni fanoušci fotbalu věří, že si tuto událost Ronaldo nenechá uniknout a dá se do zápasu dohromady, protože jinak by vzájemný zápas postrádal ten pravý náboj a zájem o něj by notně opadl.

Dle sázkových kanceláří je favoritem Al Nassr v kurzu 1,98. To na jeho amerického soupeře je kurz 2,87. Na remízu je vypsán kurz 3,95.

Informace před zápasem Al Nassr vs. Inter Miami
🕘 Kdy: 01. 02. 2024 od 19:00
🌍 Kde: Kingdom Arena, Rijád
🏆 Soutěž: Riyadh Season Cup, přátelský zápas
Kurzy Tipsportu: 1,98 – 3,95 – 2,87

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Al Nassr kvůli zranění Ronalda zrušil čínské turné, nastoupí proti Messimu?

Al Nassr se v rámci přípravy na další polovinu sezóny rozhodl zúčastnit čínského turné, které mělo propagovat saudskoarabský klub. Hlavní tváří celku je samozřejmě Cristiano Ronaldo, na kterého se čínští fanoušci pochopitelně velmi těšili. O to rozladěnější byli, když si hvězdný Portugalec poranil lýtko.

Kvůli tomuto zranění se nakonec čínské turné zrušilo. Ronaldo poté na sociálních sítích zveřejnil omluvu, aby uklidnil vášně vzbuzené zrušením celého turné. Je tedy otázkou, jestli hvězdný Portugalec nastoupí proti Interu Miami. Kolem Ronalda a jeho zranění je momentálně ticho, ale všichni věří, že portugalská ikona nastoupí.

Pro Al Nassr půjde o první zápas od vítězství proti Al Taawonu, které porazili 4:1. Saudskoarabský tým tak odehraje zápas po více než měsíci, takže fanoušci jsou více než zvědaví na jeho výkon proti soupeři, který je přece jen více rozehraný. Trenéru Castrovi by se mohl již vrátit Sadio Mané, jehož Senegal nedávno vypadl v Africkém poháru národů.

  • Datum, čas a místo zápasu: 01. 02. 2024 v 19:00, Kingdom Arena, Rijád

Inter Miami zatím nezáří, Messi a spol. si připsali dvě prohry za sebou

Není tajemstvím, že majitel Interu Miami David Beckham dělá všechno proto, aby se Lionel Messi cítil v klubu, co nejlépe. Proto mu přivedl do klubu i několik bývalých spoluhráčů z jeho působení v Barceloně. Po Sergio Busquetsovi a Jordi Albovi se k Messimu do Miami připojil i jeho parťák z útoku Luis Suárez.

Ten i přes četné zdravotní problémy svolil k přestupu, aby vytvořil s Messim obávané útočné duo. Duo, které toho zatím moc nepředvedlo. V posledním utkání proti Al Hilal se sice konečně oba prosadili, Miami ale stejně podlehlo Al Hilal 3:4, když útočník saudskoarabského týmu Micheal po vstřelené brance provokativně slavil typickou Ronaldovskou oslavou.

Uvidí se do budoucna, jestli Beckhamovi sázka na barcelonské veterány vyjde. Z marketingového hlediska nejspíš ano, z toho herního můžou být vyčpělé hvězdy minulé dekády přece jen za očekáváním. Messi může být každopádně spokojen, protože si může užívat fotbal obklopen svými kamarády v prosluněném Miami. Herně to zatím na tituly nevypadá.

Tip na utkání Al Nassr vs. Inter Miami

Souboj dvou klubů, v kterých hrají superhvězdy za zenitem, by měl nabídnout útočný fotbal a doufejme i hromadu branek. Vzhledem k počtu veteránů se sice nedá očekávat fyzické a intenzivní utkání, ale pohledné technické kousky. K tomu směřuje i náš tip.

TIP: Oba týmy dají gól a padne více než 3,5 gólu.

Tip na utkání Al Nassr vs. Inter Miami - Betano

Kde sledovat Riyadh Season Cup živě: fotbal Al Nassr vs. Inter Miami v televizi, je k dispozici live stream?

Zápas mezi Al Nassrem a Interem Miami nebudou vysílat žádné televizní stanice nebo sázkové kanceláře. Na utkání si však můžete vsadit u Betana. To na utkání vypsalo celou řadu sázkových příležitostí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Cristiano Ronaldo s dresem svého nového klubu Al Nassr ze Saudské Arábie.

Saúdská Arábie fotbal: saúdská liga, informace, zápasy, tabulka

Začalo to Cristianem Ronaldem, v Saúdské Arábii už se ale fotbal posunul a tamní ligu nyní hraje řada hvězd. Vše se o ní dozvíte v našem...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Sázková kancelář Betano bude mít exkluzivní streamy české fotbalové ligy, zároveň je oficiálním partnerem EURO 2024

Exkluzivně: Roman Maco o streamech, sponzoringu a ambici Betana v ČR

Šéf Betana v ČR hovořil o velkých investicích Betana do fotbalu a dalších plánech této sázkové společnosti na našem území.