Chance Liga: Slovácko vs. Slavia živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia vstupuje do nové sezony po třech druhých místech v řadě. Cestu za návratem na český trůn započne v neděli na Slovácku. Nejvyšší soutěž je zpět, vše podstatné o obou týmech i o možnostech sledování zápasu nabízíme v následujícím preview.

Živý přenosKurzySlovácko
Slavia – Bilance H2H – Tip

Slavia je připravena na novou sezonu Foto: ČTK / Kamaryt Michal

1. FC Slovácko vs. SK Slavia Praha – 1. kolo Chance Ligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

Slávisté tři roky po sobě zažili v samotném závěru ligového ročníku zklamání, v posledních dvou případech se navíc museli sklonit před odvěkým rivalem ze Sparty. Nic podobného už znovu zažít nechtějí, a tak by velmi rádi do nové sezony vstoupili úspěšně a naladili se na vítěznou vlnu hned od úvodu. V prvním kole Chance Ligy je čeká výjezd na Slovácko, které zahajuje novou éru bez Martina Svědíka. Sledujte hlavní šlágr zahajovacího víkendu v neděli od 17:00 živě na Betano TV či na O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slovácko - Slavia ŽIVĚ ONLINE

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Slovácko vs. Slavia dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Slavia vstupuje do nového ročníku jako největší favorit na zisk mistrovského titulu. Na rozdíl od Sparty ji neopustila ani jedna opora, přišlo naopak pár velmi zajímavých posil. Od Slovácka se po letech strávených v blízkosti špičky tabulky očekává mírný ústup ze slávy a dle bookmakerů patří do středu ligového pelotonu.

Sešívaní jsou tak logicky před vzájemným utkáním pasováni do role adepta na zisk prvních tří bodů v sezoně. Očekává se oboustranně aktivní fotbal s větším množstvím branek.

Doplňme ještě potřebné faktické informace. Dějištěm duelu bude Městský stadion Miroslava Valenty v Uherském Hradišti, který by měl být téměř vyprodán. Hlavním rozhodčím bude Karel Rouček.

Kurzy Betana na fotbal Slovácko - Slavia v Chance Lize 2024/25:

Slovácko vs. Slavia – informace o zápase
📅 Kdy: 21. 07. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Městský stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště
🏆 Soutěž: 1. kolo Chance Ligy 2024/25
⚽ Rozhodčí: Karel Rouček
✔ Kurzy Betana: 6,40 - 4,60 - 1,47
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Slovácko načíná novou éru bez kouče Svědíka i lídra Kadlece

Když bylo na jaře už s docela velkým předstihem oznámeno, že spojení Slovácka s nejúspěšnějším trenérem v klubové historii Martinem Svědíkem se po skončení sezony nachýlí ke svému konci, čekala se asi o něco větší obměna. Nakonec to ale v Uherském Hradišti vzali tak nějak decentně.

Kromě zmíněného kouče jsou pryč jen Holzer, Mihálik a Kalabiška, kterým skončila smlouva, ani jeden z nich ale nepatřil ke stabilním článkům sestavy. Čtvrtým oficiálním odchodem je pak ten v podání bývalého reprezentačního obránce Michala Kadlece, toho ale už pro změnu táhlé zdravotní problémy nepustily do hry ani v druhé polovině minulého ročníku, a tak se s ukončením kariéry počítalo.

Slovácko v poslední době trápily především dvě věci, totiž nedostačující šířka kádru především v obraně a také přestárlá soupiska. Dvě mouchy jednou ranou by měli pomoci zabít 24letý slovenský stoper Vaško z Michalovců a dvojice defenzivních univerzálů Křišťan a Filip Souček. Podpořit ofenzivu pak zase dorazil starý známý šikula z Baníku Azevedo, jenž poslední roky strávil na Slovensku.

Není to ale málo? Na Slovácku to před letní pauzou absolutně nefungovalo, tým jarem doslova proklopýtal, když vyhrál jen dva ze šestnácti ligových zápasů. Sezonu navíc zakončil ostudným debaklem 0:6 v Ostravě, po němž definitivně přišel o naději na evropské poháry.

sipka Vrátí se Slovácko do Evropy? Vsaďte si u Betana

Svěží vítr by měl přinést především 42letý kouč Roman West, jenž má za sebou krátká angažmá v Opavě a Třinci, naposledy pak působil na Slovácku u výběru do 19 let. Ani příprava ale nenaznačila, že by mělo přijít nějaké výrazné zlepšení, první výhru si klub z Uherského Hradiště připsal až v generálce proti druholigovému Žižkovu.

Sestava Slovácka v generálce proti Žižkovu (4:1)
Heča - Reinberk, Hofmann, Vaško, Blahút - Havlík, Trávník - Sinyavskiy, Kohút, Doski - Azevedo
Kdo se dostal do hry z lavičky: Vecheta, Ndefe, Petržela, Kim, Novotný, Křišťan, Kozák

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Slavia se bude chtít vrátit na první místo i do Ligy mistrů

V Edenu bylo léto poněkud neklidné. Třetí sezona v řadě bez té nejcennější trofeje na české fotbalové scéně už je pro klub s těmi nejvyššími ambicemi zkrátka příliš, tím spíše, když ve všech případech měla Slavia situaci ještě v závěru základní části ve svých rukou. Nakonec se ale podruhé za sebou musela dívat na to, jak na druhém břehu Vltavy slaví její úhlavní rival.

Na vině byly především dvě věcí. Prvním bylo už docela tradiční trápení proti zataženým obranám slabších protivníků, které zavinilo několik zbytečných ztrát. Ještě horší ale byly výkony a především výsledky Sešívaných proti přímým konkurentům v boji o nejvyšší příčky. Proti Spartě a Plzni zvítězila Slavia jedinkrát, a to navíc už za prakticky rozhodnuté situace v závěru nadstavby. Právě v těchto zápasech nejvíce na hřišti chyběli lídři.

Realizační tým kolem hlavního trenéra Trpišovského si vysnil jednu posilu, která by měla pomoci vrátit Slavii na vrchol. Po prvním kole oťukávání, které přineslo velkou nevoli fanoušků, to vypadalo, že z třaskavého transferu sejde. Nakonec ale Trvdík a spol. šli do rizika a přivedli z Plzně reprezentačního útočníka Tomáše Chorého.

sipka Stane se Chorý ve Slavii nejlepším střelcem ligy? I na to si lze vsadit

To ale z nových tváří není všechno. Na spadnutí je návrat nejlepšího střelce Slavie v historii evropských pohárů Olayinky, pokračují navíc jednání o příchodu záložníka Chama z Clérmontu. Významnou roli by pak mohli hrát i mladíci vracející se z hostování. Především gólman Kinský dostal po zranění Staňka nečekanou příležitost stát se jedničkou. Zapojeni by měli být i Prebsl, Fila či Vorlický, jenž hrál na jaře za B tým.

Velká část kádru měla v létě nabitý program reprezentačními povinnostmi, po mistrovství Evropy pak dostala dodatečné volno. Přípravu tak Slavia odehrála především právě s mladíky a ti naznačili svůj potenciál. Výsledkem byly výhry nad Slaskem, Rapidem Vídeň, Podbrezovou i Žilinou. Otázkou ale je, jak jsou na tom tradiční opory, které toho moc nenahrály.

Sestava Slavie v generálce proti Žilině (5:1)
Kinský - Vlček, Ogbu, Bořil - Tomič, Ševčík, Oscar, Zmrzlý - Jurečka, Wallem - Fila
Kdo se dostal do hry z lavičky: Zima, Bužek, Prebsl, Jurásek, Diouf, Vorlický, Konečný

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Vzájemná bilance Slavie se Slováckem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Slavia proti Slovácku v historii samostatné české ligy sehrála celkem 47 zápasů a vyhrála z nich více než polovinu. V Uherském Hradišti je situace o trochu vyrovnanější, bilance Sešívaných je pozitivní jen mírně (11-5-7). Poslední roky ale nabízejí zcela jednoznačný obrázek, Slovácko naposledy proti favoritovi z Edenu uspělo v roce 2020, od té doby z 12 duelů získalo jediný bod.

Bilance Slovácko vs. Slavia v 1. lize
Výhry Slovácka Remízy Výhry Slavie
10 10 27

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Slovácko vs. Slavia 2:3 (28.02.2021)
  • Slavia vs. Slovácko 2:1 (12.09.2021)
  • Slovácko vs. Slavia 0:1 (13.02.2022)
  • Slavia vs. Slovácko 3:0 (08.05.2022)
  • Slovácko vs. Slavia 1:1 (04.09.2022)
  • Slavia vs. Slovácko 2:0 (26.02.2023)
  • Slavia vs. Slovácko 4:0 (27.05.2023)
  • Slavia vs. Slovácko 2:0 (21.10.2023)
  • Slovácko vs. Slavia 1:3 (30.03.2024)
  • Slovácko vs. Slavia 1:2 (18.05.2024)

sipka Vyhraje Slavia nad Slováckem i tentokrát? Vsaďte si u Betana

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 21. 7. v 17:00, Městský stadion Miroslava Valenty (Uherské Hradiště)

Tip na zápas Chance Ligy: Slovácko vs. Slavia v neděli 21. 7. 2024

Poslední dva vzájemné zápasy na Slovácku skončily výsledky 2:1 a 3:1 ve prospěch Slavie. První kolo nové sezony se pochopitelně vždy odhaduje obtížněji, přesto i výkony v přípravě naznačují, že by poměr sil měl zůstat stejný, v utkáních obou týmů navíc góly docela padaly.

TIP: Slavia vyhraje a padnou alespoň tři góly sipka vsadit

Pro Slavii hovoří síla kádru i forma z přípravy

Kde sledovat fotbal Slovácko vs. Slavia živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Betano TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

BETANO - získej zdarma 500 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 500 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Mistrovský titul pro ročník 2022/23

Vítězové Chance Ligy: přehled mistrů, historie, zajímavosti

Přehled všech vítězů české ligy. Kdo vyhrál nejvíce ročníků, kdo překvapil? Kdo z vítězů zažil ústup ze slávy a kdo je dál vyzyvatelem?