Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 19.2.-25.2.

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vrátila se Fortuna liga a spolu s ní také vydatně přibylo televizních přenosů fotbalových utkání. Pokračují ale pochopitelně i další elitní soutěže a hrát se budou opět i evropské poháry. Které zápasy si můžete naladit v televizi v týdnu od 19. do 25. února? Poradíme vám, kdy a kde si budete moci pustit ty největší šlágry.

PondělíÚterýStředaČtvrtek
PátekSobotaNeděle

Leverkusen přesvědčivě míří za titulem Foto: Profimedia/ IMAGO

Týden 19. února – 25. února 2024: program televizního (TV) vysílání

Začíná další kalendářní týden a spolu s ním i další bohatá nadílka atraktivních fotbalových přenosů. Čeští fanoušci se asi nejvíce těší na klíčovou odvetu Evropské ligy mezi Spartou a Galatasarayem, ale k vidění budou desítky dalších zajímavých zápasů. Rozehrají se další osmifinále Ligy mistrů, v Anglii se bude rozdávat trofej a na programu jsou pochopitelně i další ligová kola.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na fotbal

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pondělí 19. února: vrátí se Girona na dostřel Realu?

Po jasném průběhu přímého souboje o první místo se mohlo zdát, že je o titulu v La Lize rozhodnuto. Real Madrid v něm přejel Gironu jednoznačně 4:0 a ukázal katalánskému překvapení, že mu přeci jen ještě něco chybí. Jenže uběhl jen týden a Bílý balet nečekaně klopýtl na půdě Raya Vallecana, čímž znovu titulová dvířka nepatrně pootevřel.

Girona se tak po pondělní dohrávce může dotáhnout na rozdíl tří bodů. Nečeká ji ale vůbec nic jednoduchého, cestuje totiž do Baskicka na hřiště pátého Athleticu Bilbao. První vzájemné utkání skončilo v listopadu remízou, tu by ale zřejmě tentokrát nebral ani jeden tým. Dá se tak očekávat atraktivní souboj se zajímavými momenty na obou stranách hřiště.

Hrát se bude také v Anglii, a to na opačné straně tabulky. Osmnáctý Everton přivítá šestnáctý Crystal Palace, oba týmy jsou tak namočeny do sestupových starostí. Hosté jsou údajně domluveni s rakouským trenérem Glasnerem, který s Frankfurtem před dvěma lety dokázal vyhrát Evropskou ligu. Oficiálně jeho nástup dosud nebyl potvrzen, dosavadní kouč Hodgson se ale zotavuje ze zdravotních problémů. Kdo tedy Palace v pondělí povede?

Program televizního vysílání fotbalových zápasů: pondělí 19. 2. 2024
18:00 Superliga Besiktas - Konyaspor Sport 2
20:30 La Liga 2 Tenerife - Eldense Nova Sport 4
21:00 Premier League Everton - Crystal Palace CANAL+ Sport
21:00 La Liga Athletic Bilbao - Girona Nova Sport 3
21:15 Liga Portugal Moreirense - Sporting Arena Sport 1

Úterý 20. února: Citizens potřebují vyhrát, LM nabídne zajímavé duely

Manchester City v sobotu ukončil svou jedenáctizápasovou sérii výher v soutěžních duelech, když doma pouze remizoval s Chelsea. Konkurenti v boji o titul, Liverpool i Arsenal, si připsali hladká vítězství, a tak Citizens přišli o svou výhodu a ani po dohrávaném utkání se nevrátí do čela tabulky. O to důležitější pro ně ale je, aby už znovu nezaváhali. Doma proti Brentfordu jsou velkým favoritem, v případě triumfu by se vklínili na druhé místo mezi oba zmíněné rivaly.

O půl hodiny později mají výkop další dvě osmifinálová utkání Ligy mistrů, a to rovnou dvě papírově nejvyrovnanější. Do hry jde loňský poražený finalista Inter, ten čeká nepříjemný soupeř z Madridu, také Atlético už totiž pod vedením kouče Simeoneho ví, jaké to je hrát finále nejprestižnější soutěže. Inter má skvělou formu, Atléti se zase o víkendu naladili pětigólovým debaklem Las Palmas.

Do vyřazovacích bojů Ligy mistrů se vrací PSV. To sice během ledna přišlo o svou stoprocentní bilanci v nizozemské lize, stále si ale udržuje fantastickou herní pohodu a samotná účast v osmifinále by rozhodně nemusela být konečnou. V cestě stojí o poznání zkušenější tým Dortmundu, který na jaře ještě neprohrál.

Program televizního vysílání fotbalových zápasů: úterý 20. 2. 2024
20:30 Premier League Manchester City - Brentford CANAL+ Sport
21:00 Liga mistrů Inter - Atlético Madrid Premier Sport 2
21:00 Liga mistrů PSV - Dortmund Nova Sport 3

Pokud jste v bohatém programu televizních kanálů nenašli svůj vysněný zápas, ještě nemusíte zoufat. Velkou spoustu přímých přenosů vysílají také sázkové kanceláře, například Fortuna nabízí širokou škálu nejrůznějších fotbalových soutěží z celého světa. Kompletní přehled i návod, jak si skrz ní přenosy naladit, najdete ZDE.

Sleduj průběh zápasu ZDE

Středa 21. února: Neapol proti Barceloně už s novým trenérem?

Neapol zažívá hororovou sezonu, po loňské pohádce zakončené mistrovským titulem se letos trápí a na spadnutí je už druhý vyhazov trenéra během pár měsíců. Renomovaný novinář Fabrizio Romano dokonce přišel s velmi zajímavou novinkou, vedení klubu je totiž prý připraveno angažovat trenéra slovenské reprezentace Calzonu, jenž by měl minimálně dočasně zastávat obě funkce.

Proti Barceloně, která sama také nezažívá povedené časy a se svým koučem Xavim se rozloučí po sezoně, se tak představí značně rozladěný tým. Ve druhém osmifinále se rozjetý Arsenal, jenž dal v posledních pěti zápasech 21 gólů, představí na hřišti Porta. To v portugalské lize nezvykle ztrácí, svým stylem hry ale dokáže favoritům pořádně zatopit.

Ve středu je ale na programu také dohrávka Fortuna ligy, Teplice přivítají Sigmu. Domácí postupují tabulkou vzhůru a v případě úspěchu by se ještě mohli zapojit i do boje o skupinu o titul. Olomouc naopak vstup do jara nezvládla a o svou šestou pozici může brzy přijít. Do boje jde také Liverpool, který se v Premier League utká s Lutonem a může opět odskočit svým nejbližším pronásledovatelům.

Program televizního vysílání fotbalových zápasů: středa 21. 2. 2024
17:30 Fortuna:Liga Teplice - Sigma Olomouc O2 TV Fotbal
18:00 Konferenční liga Gent - Maccabi Haifa Sport 1
20:30 Premier League Liverpool - Luton CANAL+ Sport
21:00 Liga mistrů Neapol - Barcelona Nova Sport 3
21:00 Liga mistrů Porto - Arsenal Nova Sport 4

Čtvrtek 22. února: Sparta se pokusí o obrat

Úvodní utkání šestnáctifinále Evropské ligy mezi Galatasarayem a Spartou nabídlo velice zajímavou podívanou, po níž nakonec slavili Turci po výhře 3:2. Český mistr si ale před domácí odvetou věří a cílí na postup. Spartě sice budou chybět vykartovaní Krejčí, Birmančević a Ryneš, Galatasaray ale ukázal svou zranitelnost a dvojzápas je otevřený.

V televizi budou i další čtyři odvety evropských pohárů. Ve stejné soutěži bude tříbrankový náskok hlídat AC Milán, mezi AS Řím a Feyenoordem ale první duel skončil remízou a před odvetou v Itálii je situace zcela otevřená. Stejnou výchozí pozici mají před odvetou také Marseille se Šachtarem a v Konferenční lize i Ajax s norským Bodø/Glimt.

Program televizního vysílání fotbalových zápasů: čtvrtek 22. 2. 2024
18:45 Evropská liga Rennes - AC Milán Sport 2
18:45 Konferenční liga Bodø/Glimt - Ajax Sport 1
20:45 Serie A Turín - Lazio Nova Sport 4
21:00 Evropská liga Sparta Praha - Galatasaray ČT Sport
21:00 Evropská liga AS Řím - Feyenoord Sport 2
21:00 Evropská liga Marseille - Šachtar Sport 1

Pátek 23. února: Bayer může udělat další krok za titulem

Páteční program tradičně patří ligovým předehrávkám. Za zmínku tentokrát určitě nejvíce stojí ta bundesligová, Leverkusen totiž sebevědomě míří za titulem a o další krok blíže může být po souboji s Mohučí. Náskok Bayeru v tuto chvíli činí už osm bodů, konkurent z Mnichova se navíc trápí a ještě ho čeká i náročný zápas s Lipskem. Leverkusen se tak v případě triumfu nad předposledním týmem tabulky může opět vzdálit.

Naladit si můžete i tým, který dost možná bude v příští sezoně Bundesligy s Leverkusenem bojovat. Nebo snad rovnou dva? Lídr druhé ligy ze St. Pauli se představí na půdě druhého Kielu. V Itálii má ročník fantasticky rozehraný Bologna, která je pátá. Další krok do pohárů a třeba i do Ligy mistrů může učinit v pátek proti osmnácté Veroně.

Lyon se po šíleném úvodu sezony zvedl a momentálně už je jedenáctý, náskok na sestupové příčky ale stále činí pouhé tři body. Méty naopak na záchranu už pět bodů ztrácejí, nutně tak potřebují začít bodovat. Vyhrávat potřebují také Charleroi (aktuálně skupina o záchranu) a Genk (o skóre za skupinou o titul). A také Real Sociedad by rád přidával body po třech, momentálně je na poslední pohárové šesté příčce.

Program televizního vysílání fotbalových zápasů: pátek 23. 2. 2024
17:30 Niké liga Košice - Skalica Nova Sport 1
18:30 2. Bundesliga Kiel - St. Pauli Nova Sport 4
20:30 Bundesliga Leverkusen - Mohuč Nova Sport 3
20:45 Serie A Bologna - Verona Premier Sport 1
20:45 Jupiler League Charleroi - Genk Arena Sport 1
21:00 La Liga Real Sociedad - Villarreal Nova Sport 4
21:00 Ligue 1 Méty - Lyon Nova Sport 1

Sobota 24. února: poslední zápas Tuchela na lavičce Bayernu?

V sobotu klasicky můžete u fotbalových přenosů strávit v podstatě celý den. Startuje se už v 1 hodinu odpoledne v Německu, na televizní obrazovky se ale dostanou i ligové soutěže z Anglie, Španělska, Itálie, Francie, Nizozemska, Rakouska, Turecka a pochopitelně i Česka.

Z toho nejzajímavějšího můžeme vybrat severočeské derby mezi Libercem a Jabloncem. Do hry jsou oba manchesterské celky, největším šlágrem Premier League ale bude souboj Arsenalu s Newcastlem.

Asi největším tahákem soboty ale bude duel mezi Bayernem a Lipskem. Domácí třikrát v řadě prohráli a stolička pod trenérem Tuchelem už je tak rozviklaná, že jakýkoliv menší poryv větru ji musí porazit. Poslední hřebíček do pomyslné rakve zkušeného trenéra může zasadit Lipsko, které už v letošní sezoně ze dvou vzájemných soubojů Bayern jednou rozdrtilo 3:0 a jednou zapsalo remízu.

Program televizního vysílání fotbalových zápasů: sobota 24. 2. 2024
13:00 2. Bundesliga Kaiserslautern - Karlsruhe Nova Sport 3
13:30 Championship Hull City - West Brom Premier Sport 1
14:00 La Liga Granada - Valencia Nova Sport 4
14:00 Superliga Gaziantep - Basaksehir Sport 2
15:00 Fortuna:Liga Baník Ostrava - Bohemians O2 TV Sport
15:00 Fortuna:Liga Slovan Liberec - Jablonec O2 TV Fotbal
15:00 Fortuna:Liga Hradec Králové - Mladá Boleslav O2 TV Fotbal
15:00 Fortuna:Liga Teplice - Karviná O2 TV Fotbal
15:30 Bundesliga Stuttgart - Kolín n. R. Premier Sport 1
15:30 Bundesliga Mönchengladbach - Bochum Nova Sport 3
16:00 Premier League Manchester United - Fulham CANAL+ Sport
16:00 Premier League Aston Villa - Nottingham Forest CANAL+ Action
16:00 Premier League Brighton - Everton CANAL+ Sport 5
16:00 Premier League Crystal Palace - Burnley CANAL+ Sport 6
16:15 La Liga Barcelona - Getafe Nova Sport 4
17:00 Bundesliga (Rak.) Salzburg - Lustenau Arena Sport 1
18:00 Fortuna:Liga Viktoria Plzeň - Zlín O2 TV Sport
18:00 Serie A Salernitana - Monza Premier Sport 1
18:30 Premier League Bournemouth - Manchester City CANAL+ Sport
18:30 Bundesliga Bayern - RB Lipsko Nova Sport 4
18:30 La Liga Alavés - Mallorca Nova Sport 3
20:00 Eredivisie Zwolle - PSV Arena Sport 1
20:45 Serie A FC Janov - Udinese Nova Sport 4
21:00 Premier League Arsenal - Newcastle CANAL+ Sport
21:00 La Liga Almería - Atlético Madrid Nova Sport 3
21:00 Ligue 1 Štrasburk - Brest Voyo

Neděle 25. února: boje o české čelo i anglickou trofej

Na závěr týdne poznáme i držitele trofeje, o triumf v anglickém Carabao Cupu si to rozdají Chelsea a Liverpool. Reds jsou v poslední sezoně po vedením legendárního manažera Kloppa reálně ve hře hned o čtyři vavříny, první z nich mohou zapsat už v neděli. Pro utrápenou Chelsea by případné vítězství znamenalo alespoň částečnou záchranu šíleného ročníku.

Pokračovat jinak bude boj o cenné body v přetahované o čelo Fortuna ligy. Sparta má momentálně čtyřbodový náskok, po náročné čtvrteční odvetě s Galatasarayem ji ale bude čekat další těžký souboj na hřišti Slovácka. To Slavia má tentokrát papírově snazšího soupeře, do Edenu přijedou Pardubice.

Atraktivní zápasy se ale budou hrát také v Itálii (AC Milán - Atalanta), Španělsku (Real Madrid - Sevilla), Německu (Dortmund - Hoffenheim), Francii (Lens - Monako), Belgii (Bruggy - Anderlecht), Nizozemsku (Alkmaar - Ajax) nebo Rakousku. Ve Vídni se odehraje prestižní městské derby mezi Rapidem a Austrií, přičemž oba týmy v tabulce dělí jediný bod.

Program televizního vysílání fotbalových zápasů: neděle 25. 2. 2024
12:30 Serie A Juventus - Frosinone Nova Sport 3
13:00 Ligue 1 Lens - Monako Nova Sport 2
13:30 Jupiler League Club Bruggy - Anderlecht Arena Sport 2
14:00 La Liga Cádiz - Celta Vigo Premier Sport 1
14:30 Premier League Wolves - Sheffield United CANAL+ Sport
14:30 Eredivisie Almere City - Feyenoord Arena Sport 1
15:00 Fortuna:Liga Slavia Praha - Pardubice O2 TV Sport
15:00 Fortuna:Liga České Budějovice - Sigma Olomouc O2 TV Fotbal
15:00 Serie A Cagliari - Neapol Nova Sport 4
15:00 Ligue 1 Toulouse - Lille Voyo
15:30 Bundesliga Frankfurt - Wolfsburg Nova Sport 3
16:00 Carabao Cup Chelsea - Liverpool Nova Sport 2
16:15 La Liga Betis - Athletic Bilbao Premier Sport 1
17:00 Bundesliga (Rak.) Rapid Vídeň - Austria Vídeň Arena Sport 2
17:30 Bundesliga Dortmund - Hoffenheim Nova Sport 4
17:30 Eredivisie Alkmaar - Ajax Arena Sport 1
18:00 Fortuna:Liga Slovácko - Sparta Praha O2 TV Sport
18:00 Serie A Lecce - Inter Nova Sport 3
18:00 Saudi League Al Shabab - Al Nassr Sport 2
19:00 Liga Portugal Benfica - Portimonense Arena Sport 1
19:00 Liga Portugal Gil Vicente - Porto Arena Sport 2
19:30 Bundesliga Augsburg - Freiburg Premier Sport 1
20:45 Serie A AC Milán - Atalanta Nova Sport 3
20:45 Ligue 1 Marseille - Montpellier Nova Sport 2
21:00 La Liga Real Madrid - Sevilla Nova Sport 4
21:30 Liga Portugal Rio Ave - Sporting Arena Sport 1

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Liga mistrů se posunula do své vyřazovací fáze

Osmifinále Ligy mistrů 2023/24 – kurzy, preview, tipy

Po zimním spánku se probouzí také milionářská Liga mistrů. Na co se můžeme těšit v osmifinálových bojích a kdo je favoritem na titul?

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Recenze sázkové kanceláře Fortuna

Recenze sázkové kanceláře Fortuna: registrace, bonusy a kurzy

Fortuna patří mezi nejznámější ⭐ sázkové kanceláře v Česku. Jaké služby a bonusy nabízí? To se dozvíte ✔️ v následující recenzi.