Fortuna liga: Slavia Praha vs. Jablonec živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia vstupuje do jarního boje o titul v psychologické nevýhodě, po sobotní výhře Sparty ztrácí už osm bodů. Do Edenu přijel Jablonec.

Živý přenosKurzySlavia
Jablonec – Bilance H2H – Tip

Provod se vrátil do formy a měl by táhnout Slavii Foto: Radek Vebr / MAFRA / Profimedia

SK Slavia Praha vs. FK Jablonec – 20. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Zimní přestávka je konečně u konce, jako poslední ze všech šestnácti účastníků Fortuna ligy se do boje vrátí celky Slavie a Jablonce. Oba soupeři mají opačné starosti, zatímco domácí chtějí nahánět vedoucí Spartu a zabojovat o mistrovský titul, hosté se pohybují nebezpečně blízko pásma sestupu. Sledujte návrat Sešívaných na ligové trávníky v neděli od 18:00 živě na Fortuna TV či O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia - Jablonec ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia vs. Jablonec dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Stejně jako na všechny zápasy domácí nejvyšší soutěže, také na utkání 20. kola mezi Slavií a Jabloncem si Fortuna připravila široký výběr nejrůznějších sázkových příležitostí. Sázet můžete na výsledek zápasu, ale také na všemožné podružné tipy.

Mezi nimi si můžete vybrat svou sázku například na počet branek v zápase, kde bookmakeři očekávají minimálně tři. Tipovat můžete i počet karet, rohů, střel či na jednotlivé hráče. Největší šanci na vstřelení gólu by mělo mít domácí duo Jurečka a Chytil (shodně 1,90).

Hrát se bude ve Fortuna Areně v pražském Edenu, stadion by měl být takřka vyprodaný. Poslední zbývající vstupenky si můžete dokoupit v síti Ticketportal. Hodně sledovaný bude trávník, který byl na podzim pod palbou pravidelné kritiky. Přes zimu tak prošel další obměnou a při generálce před týdnem vypadal být v dobrém stavu. Hlavním rozhodčím duelu bude Dominik Starý.

Slavia vs. Jablonec – informace o zápase
📅 Kdy: 11. 2. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 20. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Dominik Starý
✔ Kurzy Fortuny: 1,20 - 7,00 - 14,00
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slavia ladila formu proti slabším soupeřům, přivedla zajímavé posily

Ještě ani nenastoupila a už její ztráta narostla o další tři body. Z psychologického hlediska tak čeká Slavii poměrně náročný úkol, kdy si i přes spoustu zbývajících kol do konce sezony nemůže dovolit žádné zaváhání. Momentální manko činí už osm bodů, klub z Edenu má ale k dobru nyní už dva duely.

Ty přijdou ve velmi rychlém sledu, Slavii totiž hned na úvod jarní části sezony čeká klasický anglický týden. Po nedělním startu proti Jablonci se hned ve středu představí v dohrávaném utkání ve Zlíně a už v neděli cestuje do Karviné. Papírově jde samozřejmě o tři snazší soupeře, po náročné zimní přípravě ale nepůjde o nic jednoduchého.

Možná i proto Trpišovský a spol. k přípravě zvolili opět spíše slabší protivníky. Slavia se na soustředění v Portugalsku utkala se Sønderjyske, AIK Stockholm a dvakrát s pekingským Guoanem, v generálce na ligu si to pak po zrušení zápasu se Slovanem Bratislava rozdala se Zlatými Moravci. Výsledkem byly čtyři jasné výhry a jedna bezbranková remíza s čínským soupeřem.

Sešívaní mají po zimním příchodu nového movitého majitele Tykače jen ty nejvyšší sportovní ambice, oproti minulým obdobím se navíc mohou těšit výraznější ekonomické jistotě. To se projevilo i na lednovém přestupním termínu, kdy Slavii po delší době nemustila opustit ani jedna z opor. Nabídek přitom podle všeho nebylo málo.

Fanoušci se naopak mohou těšit na velice zajímavé posily. Tou asi nejzvučnější je reprezentační obránce David Zima, který se do Edenu vrátil po dvou a půl letech strávených v italském Turíně. V Serii A se neprosadil podle očekávání, a tak bude chtít svou kariéru nakopnout zpět ve Slavii. Úplnými novici jsou pak leví obránci Zmrzlý s Dioufem, brankář Staněk a talentovaný záložník Vorlický. Nejblíže do základu z nich má Zmrzlý, který nastoupil od začátku i v generálce, naopak reprezentační brankář si po zranění z přípravy bude na svůj soutěžní debut muset několik týdnů počkat.

Sestava Slavie v posledním přípravném zápase (SKS - ZLM 4:1)
Mandous - Madopust, Ogbu, Bořil - Douděra, Ševčík, Oscar, Zmrzlý - Provod - Jurečka, Chytil
Kdo se dostal do hry z lavičky: Tomič, Vlček, Zima, Diouf, Zafeiris, Tecl, Jurásek, Schranz, van Buren, Tijani

Jablonec chce tabulkou výše, příprava mu ale nevyšla

Jablonecký trenér Radoslav Látal na předsezonní tiskové konferenci příliš spokojenosti nevyzařoval. Týmu dle jeho slov vůbec nevyšla herní část zimní přípravy, značné rezervy vidí především v ofenzivní složce svého týmu. Při letmém pohledu na výsledky by se to sice nemuselo zdát, Jablonec dal v jednom utkání šest gólů, v jednom pět a v dalším tři.

Jenže jakkoliv byla řeč o slabších protivnících Slavie během zimní přestávky, jablonečtí protivníci jsou ještě z úplně jiného soudku. Posuďte sami – Varnsdorf, Jelenia Gora, Žižkov, Velké Hamry, Gol Gohar, Novi Pazar a Veres-Rivne. Vzhledem k tomuto výčtu je bilance tří výher, jedné remízy a tří proher skutečně k zamyšlení.

Severočeši přivítali do svých řad svě zajímavé posily, které ale z různých důvodů absolvovaly jen malou část přípravy s týmem. Z druholigového Vyškova dorazil rychlonohý útočník Bienvenue Kanakimana, který v minulé sezoně nasázel úctyhodných čtrnáct branek. Letos se ale jeho gólostroj zasekl a trefil se jen dvakrát.

Druhým novicem je záložník Sebastián Nebyla, který má za sebou působení v mládežnické akademii West Hamu. Slovenský reprezentant do 21 let naposledy hrál v chorvatské Istře. Látal by ale uvítal více nových tváří, a to především na pozicích 9 a 10. Jablonec si od léta zajistil služby útočníka Puškáče z Bohemians a stál by o jeho příchod už nyní, Klokani ale jako protihodnotu požadují Chramostu, což je pro majitele Peltu nepřijatelné.

Zřejmě i bez něj si tak Jablonec bude muset zajistit prvoligovou příslušnost i pro další sezonu. Po podzimu je jedenáctý, na prostřední nadstavbovou skupinu ale ztrácí jen o skóre. Barážové příčky byly před startem kola naopak vzdáleny na pět bodů.

Sestava Jablonce v posledním přípravném zápase (JAB - VER 2:2)
Hanuš - Štěpánek, Martinec, Hurtado, Polidar - Chanturishvili, Nebyla, Kratochvíl, Alegue - Krulich, Chramosta
Kdo se dostal do hry z lavičky: Ladra, Jawo, Kubista, Pulkrab, Šimek

Vzájemná bilance Slavie s Jabloncem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Jablonec nepatří k oblíbeným soupeřům Sešívaných, v porovnání s dalšími účastníky Fortuna ligy s ním nemá ani zdaleka nejlepší bilanci. Platí to ale především na severu Čech, kde jsou oba kluby v podstatě stejné úspěšné. V domácím prostředí je Slavia dominantní a v celé historii samostatné české ligy s Jabloncem padla jen čtyřikrát. Naposledy k tomu došlo v roce 2018, v posledních pěti duelech naopak Slavia nastřílela 22 branek.

Bilance Slavia vs. Jablonec v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Jablonce
23 26 12

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Jablonec vs. Slavia 1:1 (27.08.2023)
  • Slavia vs. Jablonec 5:1 (29.01.2023)
  • Jablonec vs. Slavia 2:3 (14.08.2022)
  • Jablonec vs. Slavia 1:2 (17.04.2022)
  • Slavia vs. Jablonec 5:0 (21.11.2021)
  • Jablonec vs. Slavia 1:1 (23.05.2021)
  • Slavia vs. Jablonec 3:0 (31.01.2021)
  • Slavia vs. Jablonec 4:0 (28.06.2020)
  • Slavia vs. Jablonec 5:0 (30.05.2020)
  • Jablonec vs. Slavia 0:2 (06.10.2019)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 11. 2. v 18:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slavia vs. Jablonec v neděli 11. 2. 2024

Slavia disponuje asi nejširším kádrem v české nejvyšší soutěži, což by se v úvodu jarní části mohlo obzvláště hodit. Po náročné zimní přípravě se dá očekávat, že kouč Trpišovský bude chtít rozložit zátěž mezi větší množství hráčů, a tak se zřejmě dočkáme plného počtu střídání. Kvalita na lavičce Slavie je pak nesporná, pokud bude sestava podobné té z generálky, v průběhu utkání mohou přijít na trávník hráči jako Zafeiris, Schranz, van Buren nebo Jurásek. Ti všichni budou na unavenou obranu Jablonce platit a střídající hráč by se tak měl alespoň jednou střelecky prosadit.

TIP: Střídající hráč dá gól  sipka vsadit

Slavia se může spolehnout na kvalitní lavičku

Kde sledovat fotbal Slavia vs. Jablonec živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slavia vstupuje do jara už znovu i se Zimou

Slavia před jarem 2023/24: příchody, odchody, příprava a program

Slavia bude i na jaře bojovat na třech frontách. Jak se na druhou polovinu sezony připravila a s jakým kádrem počítá?

Reprezentační brankář Staněk míří do Slavie

Slavia začíná novou éru ve velkém stylu, přivedla trio posil

Slavia po příchodu nového majitele nelení a přestupové okno odšpuntovala hned trojicí posil. Do Edenu přichází Staněk, Zmrzlý a Chaloupek.

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.