Česko vs. Ukrajina na MS v malém fotbale 2023 živě

Česká reprezentace na mistrovství světa v malém fotbale zatím skupinou C prochází bez zaváhání a v druhém utkání smetla houževnaté Alžírsko 8:1. Nyní ji čeká souboj s Ukrajinou, která nečekaně prohrála s Thajskem 0:2 a zadělala si na velké problémy. Jaké jsou prognózy, kurzy, to se dozvíte v článku.

Přímý přenosKurzyČesko
Ukrajina – TIP

Česká reprezentace v malém fotbale oslavuje vstřelenou branku Foto: Profimedia

Mistrovství světa v malém fotbale: Česko vs. Ukrajina živě

Česko si i v druhém utkání smlslo na Alžírsku 8:1 a po výhře s Thajskem 6:0 vládne skupině C. To Ukrajina porazila Alžírsko 9:1, pak však nečekaně prohrála s Thajskem 0:2 a zkomplikovala si možný postup do osmifinále. Souboj mezi Českem a Ukrajinou sledujte v pondělí 30. 10. od 18:00 na TV Tipsport.

sipka Zaregistrujte se a sledujte utkání živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Česko je i v posledním utkání jasným favoritem: Jaké jsou kurzy?

Mělo to být utkání favoritů skupiny C, kteří se v posledním zápase utkají o možnou lepší výchozí pozici do osmifinále. Nakonec je všechno jinak, Češi jsou suverénní, ale jejich poslední soupeř Ukrajina překvapivě padl s Thajskem. A nemá už postup ve vlastních rukou ani v případě výhry.

Dle sázkových kanceláří je favoritem utkání Česko s kurzem 1,25. To na Ukrajinu je kurz 7,50. Na remízu si pak můžete vsadit v kurzu 6,00

Informace před zápasem Česko vs. Ukrajina
🕘 Kdy: 30. 10. 2023 od 18:00
🌍 Kde: Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty
🏆 Soutěž: Mistrovství světa 2023, skupina C
Kurzy Tipsportu: 1,25 – 6,00 – 7,50
📺 Přímý přenos: ČT sport Plus, TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Česko potvrzuje roli favorita, který si jde pro medaili

Česká reprezentace od začátku ukazuje svoji roli favorita skupiny C. Dvě vítězství nad outsidery a prohra Ukrajiny s Thajskem jí upevnily výbornou výchozí pozici před osmifinále. První zápas s Thajskem i přes rozpačitou druhou půli Češi opanovali 6:0.

V druhém zápase je čekalo houževnaté Alžírsko, které v předchozím zápase celou první půli trápilo Ukrajinu, a i přes konečný výsledek 1:9 proti Ukrajině ukázalo, že není žádným nazdárkem.

Utkání samotné nakonec nepřineslo překvapení. Češi zlomili odpor Alžířanů už v první půli, kterou vyhráli 4:0. Přesto byly pasáže, kdy Alžířani ukazovali, že si s míčem náramně rozumí a několik šancí jim vychytal brankář Beran, který nastoupil místo Bíra. Česká reprezentace vzala utkání i jako možnost vyzkoušet si různé varianty hry a útočných pětek. V druhé půli sice obdržela branku, po několika krásných kombinacích však přidala další čtyři a oslavila vítězství 8:1.

Trenér Bejda tak může být spokojen. Češi potvrdili roli favorita a v utkání s Alžírskem předvedli mnohem soustředěnější výkon než s Thajskem. Dvěma brankami se zaskvěl Denis Laňka a historicky nejlepší střelec reprezentace Ondřej Paděra, který na šampionátu vstřelil již třetí branku.

sipka Více o reprezentaci se dozvíte zde

Sleduj průběh zápasu ZDE

Ukrajina prohrála a hrozí jí vyřazení

Ukrajinci byli považováni za jednoho z favoritů skupiny C. Ve světovém žebříčku se nacházejí na 8. místě, tudíž každý předpokládal, že společně s Českem hladce projdou do osmifinále. První zápas však ukázal problémy Ukrajinců, kdy se v první půli trápili v koncovce. V druhé půli však odpor Alžířanů zlomili a vyhráli vysoko 9:1.

Druhý zápas se očekával s podobným výsledkem, avšak koncovka zlobila Ukrajinu ještě více. Samotný zápas ukázal mnoho spálených šancí, a proto zákonitě přišel trest. V 16. minutě skóroval Chinda a vstřelil první branku Thajců na tomto světovém šampionátu.

Ukrajinci znervózněli, což vyvrcholilo ve 44. minutě, když se nechal vyloučit ukrajinský Andrii Slinkin. Ukrajinci hráli vabank, ale proti srdnatě bojujícímu soupeři to nestačilo. Na konci utkání se pak přes celé hřiště trefil Thajec Wongchiangrak a Ukrajinci tak prohráli 0:2 a postarali se o jedno z překvapení šampionátu.

Ukrajinský tým má rozhodně nad čím přemýšlet, pokud totiž Thajci porazí Alžírsko, tak jim nebude stačit ani případná výhra nad Českem. V nadcházejícím souboji tak musí zlepšit koncovku a doufat ve výhru Alžírska.

  • Datum, čas a místo zápasu: 30. 10. 2023 od 18:00, Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty

Tip na utkání mistrovství světa v malém fotbalu: Česko vs. Ukrajina

Česko se po uspokojivých vítězstvích pasuje do role favorita i v utkání proti Ukrajině. Ta, ztrátou bodů v utkání s Thajskem, bude bojovat o bytí a nebytí na šampionátu. Špatná koncovka ji však může stát i utkání s Českem, kterému to střílí.

Češi mají podle předpokladů mnohem blíže vítězství a takový je i náš tip.

TIP: Česko nad Ukrajinou zvítězí sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na utkání Česko vs. Ukrajina - Tipsport

Kde sledovat skupinu mistrovství světa v malém fotbale živě: fotbal Česko vs. Ukrajina v televizi, je k dispozici live stream?

Utkání Česka s Ukrajinou na mistrovství světa v malém fotbale lze sledovat na na ČT sport Plus. V televizi pak bude k dispozici pouze záznam utkání. Utkání české reprezentace však můžete sledovat i na TV Tipsport.

Na sestřih utkání mezi Českem a Alžírskem se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Maďarsko rozehrává roh v utkání proti Ukrajině na MS 2019

Mistrovství světa v malém fotbale: TV program a online přenosy

Mistrovství světa v malém fotbale 2023 🏅 můžete sledovat i v televizi nebo na internetu. Podívejte se na vysílací plán ⏰ šampionátu.

Daniel Rodionov obrdžel branku v malém fotbale

Jaká jsou pravidla malého fotbalu: míč, hřiště, délka utkání

Blíží se mistrovství světa v malém fotbale, které se koná ve Spojených arabských emirátech. Jaká jsou ale pravidla?

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.