ME v malém fotbale 2024 živě: Česko vs. Slovensko v livestreamu

Před Eurem se to čekalo. Právě reprezentace Česka a Slovenska v malém fotbale si to měly rozdat o prvenství ve skupině C. Nyní ta chvíle nastala. Oba sousedi mají po dvou zápasech shodně šest bodů. Sledujte na TV Tipsport, kdo půjde do osmifinále z prvního místa.

Živý přenosKurzy
ČeskoSlovenskoTip

Josef Stránský během utkání s Chorvatskem Foto: Evropská federace malého fotbalu

Mistrovství Evropy v malém fotbale 2024: Česko vs. Slovensko dnes živě a zdarma na TV Tipsport

Obě země patří mezi světovou špičku. Zatímco české reprezentaci v malém fotbale patří ve světovém žebříčku páté místo, ta slovenská za ní zaostává jen o jednu pozici. Těsné to mezi oběma sousedy je i na letošním Euru. Ve skupině C mají Češi a Slováci stejný počet bodů. Kdo vyhraje vzájemný duel, zajistí si lepší výchozí pozici do osmifinále. Sledujte toto derby v úterý od 20:45 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Česko vs. Slovensko živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Euro v malém fotbale 2024: bookmakeři vidí šance Česka a Slovenska vyrovnaně

Zápas o první místo ve skupině C považují bookmakeři Tipsportu za zcela vyrovnaný.

Na výhru Česka i Slovenska vypsali shodný kurz 2,45. Na remízu si můžete vsadit v kurzu 3,55.

Informace před zápasem Česko vs. Slovensko
📅 Kdy: 4. 6. 2024 od 20:45
🌍 Kde: Sarajevo, Bosna a Hercegovina
🏆 Soutěž: Euro v malém fotbale 2024, skupina C
Kurzy Tipsportu: 2,45 – 3,55 – 2,45
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport Plus

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Češi se opět nadřeli, do osmifinále je poslal až obrat

Měl to být relativně pohodový zápas. Český tým se ve svém druhém vystoupení na Euru postavil Chorvatsku. Tedy mužstvu, které na úvod inkasovalo 10 gólů od Slovenska. A scénář poklidného utkání se skutečně začal naplňovat, když Češi díky dvěma trefám Josefa Stránského vedli v 11. minutě už o dvě branky.

Pak ale začalo přituhovat. Ještě do poločasu snížil parádní dělovkou Ivan Kaurin. Stejný hráč ve 35. minutě z brejku vyrovnal. A když o dvě minuty později protančil okolo tří hráčů a poslal Chorvaty do vedení, vypadalo to s českým mančaftem všelijak. Češi přesto urvali všechny tři body.

Vše nechali na posledních pět minut. Nejprve Denis Laňka zakončil krásnou individuální akci Tomáše Jelínka. O vítězný zásah se poté postaral Jaroslav Kubát, který tečoval střelu brankáře Dominika Kunického. Češi tak výhrou 4:3 nachystali fanouškům ještě větší nervy než v prvním zápase. V něm porazili Španělsko 4:2.

Postup do osmifinále mají svěřenci trenéra Stanislava Bejdy každopádně jistý. Teď jde o to, ze které příčky do něj půjdou. V závěrečném střetnutí skupiny potřebují k poskočení na první místo porazit Slovensko. Případná remíza by totiž v čele udržela naše sousedy, kteří mají lepší skóre.

VZÁJEMNÉ ZÁPASY ČESKA SE SLOVENSKEM V ROCE 2024
PŘÁTELSKÉ ZÁPASY
25.02., 14:00 Slovensko Česko 1:3
25.02., 15:00 Slovensko Česko 2:9
EMF NATIONS GAMES
07.05., 20:45 Česko Slovensko 4:6
Sledujte Euro v malém fotbale u Tipsportu

Slováci vyhráli i podruhé, trefil se také bývalý reprezentant ve velkém fotbale

Pravidla hovoří jasně. Na Euru v malé kopané nemůže nastoupit hráč s platným profesionálním kontraktem ve velkém fotbale. Takových smluv za svou kariéru podepsal hned několik Erik Jendrišek, bývalý slovenský reprezentant. Nyní 37letý útočník si zahrál třeba na mistrovství světa 2010 a vyhrál Německý pohár.

Nyní kope za Slovensko v malém fotbale. Slováci tak dali vzpomenout na minulý světový šampionát, kdy za ně hrál Miroslav Stoch. Úvodní duel proti Chorvatsku Jendrišek ještě nestihl, při výhře 10:1 si ale jeho spoluhráči poradili i bez něj. Do druhého zápasu už nastoupil a uzavřel skóre při vítězství 6:3 nad Španělskem.

Slovenskou radost ale kazí fakt, že se od mužstva musel odpojit Tomáš Mikluš. Autor dvou gólů do chorvatské sítě má totiž zlomenou kůstku na noze. Střelecky se nicméně kouč Peter Barnišin zatím může spolehnout i na další jména. Po třech brankách mají na kontě Filip Kis a Martin Ďuráči.

Pokud jde o výsledky slovenského výběru na předešlých velkých turnajích, tak se zatím může pochlubit jedním stříbrem z mistrovství Evropy. Slováci hostili vůbec první Euro v roce 2010, na kterém došli až do finále. V něm poté nestačili na Rumunsko (0:8). To je aktuálně vůbec nejúspěšnější zemí evropských šampionátů.

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Kdy hraje Česko další zápas:

  • Datum, čas a místo: 4. 6. ve 20:45, Sarajevo (Bosna a Hercegovina)

Tip na výsledek zápasu Česko vs. Slovensko na ME v malé kopané 2024

V posledních dvou vzájemných zápasech mezi Českem a Slovenskem padlo poměrně hodně branek (11 a 10). Šlo sice o přípravná utkání, i tentokrát ale očekáváme, že fanoušci uvidí alespoň pět gólů.

Oba týmy mají už postup do osmifinále jistý, duel by tedy nemusel být přehnaně opatrný.

TIP: Padne +4,5 gólu sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat Euro 2024 živě: dávají malý fotbal Česko vs. Slovensko v televizi (TV) a online live streamu?

Přímý přenos zápasu mezi Českem a Slovenskem v televizi nenajdete. Česká televize tentokrát dá přednost kvalifikaci na Euro žen, v jejíž rámci se Češky představí v Belgii.

Úterní duel si ale můžete pustit na internetu. A to jak na platformě ČT sport Plus, tak na TV Tipsport. Právě u této sázkové kanceláře můžete sledovat všechna utkání evropského šampionátu v malém fotbale.

Češi ve druhém střetnutí na mistrovství Evropy porazili Chorvatsko 4:3. Podívejte se na sestřih toho nejdůležitějšího.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Jelínek slaví český gól proti Izraeli

Mistrovství Evropy v malém fotbale 2024: program a výsledky

V červnu se dočkáme mistrovství Evropy v malém fotbale, které bude pořádat Bosna a Hercegovina. Náš tým si brousí zuby na medaili.

Reprezentanti Rumunska slaví výhru nad Maďarskem na MS 2019

Mistrovství Evropy v malém fotbale: TV program a online přenosy

Přečtěte si, kde sledovat Euro v malém fotbale 2024. A to jak v televizi, tak na internetu. Na turnaji se opět představí i Češi.

Daniel Rodionov obrdžel branku v malém fotbale

Jaká jsou pravidla malého fotbalu: míč, hřiště, délka utkání

Blíží se mistrovství Evropy v malém fotbale, které se koná v Bosně a Hercegovině. Jaká jsou ale pravidla tohoto sportu?