Betano je oficiálním sponzorem Copa América 2024

Betano pokračuje ve sponzoringu velkých sportovních akcí. Po partnerství s Eurem 2024 oznámila mateřská společnost Kaizen Gaming, že bude sponzorovat také Copa América 2024.

Betano se stalo sponzorem Copa América Foto: Betano

Betano sponzoruje další velký turnaj: k Euru se přidává Copa América

V roce 2024 se kontinentální šampionát neodehraje jen v Evropě. Své mistrovství má na programu i Jižní Amerika. A oba tyto velké turnaje bude sponzorovat sázková kancelář Betano. Copa América proběhne za účasti 16 týmů od 20. června do 14. července 2024. Podruhé v historii se bude hrát ve Spojených státech amerických.

sipka Získejte u Betana bonus zdarma jen za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Partnerství Betana s CONMEBOL přinese i podporu futsalu nebo plážového fotbalu

Sponzoring prestižního turnaje Copa América má širší rozměr. Společnost Kaizen Gaming totiž navázala partnerství s asociací CONMEBOL, které potrvá minimálně do roku 2028.

„Jsme potěšeni, že můžeme spojit síly s CONMEBOL, nejuznávanější institucí latinskoamerického fotbalu. Toto partnerství je nejen důkazem naší vášně pro tento sport a region, ale také podtrhuje naše odhodlání přinášet inovace a dokonalost v tomto odvětví. Toužíme pozvednout zážitky fanoušků na novou úroveň a prostřednictvím zodpovědného hraní jim poskytnout nezapomenutelné okamžiky,“ uvedl George Daskalakis, zakladatel a generální ředitel společnosti Kaizen Gaming.

Ke Copa América se přidají i jiné sportovní události v Jižní Americe. Betano bude partnerem dalších fotbalových akcí, ale dostane se i na futsal nebo plážový fotbal. Těžit z tohoto partnerství budou turnaje žen i mužů. Očekávání jsou tedy velká.

„Jsme nadšeni, že můžeme přivítat společnost Kaizen Gaming a její značku Betano jako oficiálního partnera CONMEBOL. Jejich závazek k fotbalu a herním inovacím se bez problémů shoduje s naší vizí budoucnosti sportu v Latinské Americe. Společně plánujeme přinést fotbalovým fanouškům na celém kontinentu mimořádné zážitky,“ těší se Alejandro Dominguez, prezident CONMEBOL.

První ukázkou tohoto nového spojení bude už zmiňovaná Copa América. Na jihoamerickém mistrovství bude titul obhajovat Argentina. Současní mistři světa by v létě měli o další triumf bojovat i s legendárním Lionelem Messim.

Betano vídáme i na dresech Sparty nebo Plzně

Partnerství s asociací CONMEBOL je tak dalším velkým krokem společnosti Kaizen Gaming na fotbalovém poli. Přidává se tím k nedávno oznámenému sponzoringu Eura 2024. Ve světě pak Betano sponzoruje třeba FC Porto, Benficu Lisabon nebo Olympiacos Pireus. Betano je vidět i v Česku, kde je partnerem pražské Sparty i Viktorie Plzeň.

sipka Betano v Česku sponzoruje i hokej, více se dozvíte ZDE

Kaizen Gaming platí za jednu z největších GameTech společností na světě. Úspěšně působí na trzích v Evropě a Latinské Americe. Nedávno také vstoupil do Afriky a Severní Ameriky.

Jeho pozici jednoho z lídrů na globálním trhu sportovních sázek dokazuje také zisk několika významných ocenění v herním průmyslu. Na EGR Operator Awards 2023 Kaizen Gaming dosáhl světového prvenství. Získal totiž pět trofejí. Mezi ně patřily triumfy v kategorii Nejlepší sázková kancelář nebo Nejlepší live sázky.

Další informace o sázkové kanceláři Betano:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Betano bude partnerem Euro 2024

Betano oznámilo partnerství s UEFA pro EURO 2024

Betano je první sázkovou kanceláří, se kterou kdy UEFA uzavřela oficiální partnerství.

Sázková kancelář Betano

Betano Česká republika - recenze, registrace, sázky na fotbal

Betano, ✔️ nejlepší fotbalová sázkovka? V naší recenzi najdete vše o registraci, bonusech i mobilní aplikaci Betana. Fotbalová nabídka je...

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...