Betano oznámilo partnerství s UEFA pro EURO 2024

Betano bude exkluzivním sázkovým partnerem UEFA EURO 2024. Evropská fotbalová asociace poprvé uzavřela spolupráci s gamingovým subjektem. Oznámil to Kaizen Gaming, oceňovaná mateřská společnost Betana.

Betano uzavřelo partnerství s UEFA, bude sázkovým partnerem EURO 2024 Foto: Betano

Betano je exkluzivní partner UEFA EURO 2024

Sázková kancelář Betano si zajistila další velkou marketingovou aktivaci. Podepsala s UEFA smlouvu o partnerství během nadcházejícího EURO 2024 v Německu, které proběhne od 14. června do 14. července. Betano tak spojilo síly s jednou z největších sportovních událostí na světě.

sipka Získejte bonus za registraci u Betana ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Betano a fotbal, to jde dohromady: v tomto týdnu získalo přenosy z české ligy i partnerství s EURO

Kaizen Gaming je jednou z největších GameTech společností na světě. Ve čtvrtek navíc oznámila další globální spolupráci. Prostřednictvím značky Betano se postarala o průlomovou událost: stala se prvním gamingovým subjektem, se kterým UEFA uzavřela smlouvu.

Během EURO 2024 tak Betano bude exkluzivní sázkovou kanceláří šampionátu. Betano dlouhodobě akcentuje svůj vztah k fotbalu; v minulosti dokonce vyhrálo ocenění EGR Awards pro nejlepší fotbalovou sázkovku.

České fanoušky a zákazníky může těšit, že Betano je marketingově aktivní nejen v globálním měřítku. Po vstupu na český trh na jaře 2022, kdy spustilo webové stránky pro online casino a kurzové sázky,  se začalo výrazně sponzorsky angažovat i v naší zeměpisné šířce.

V tomto týdnu Betano získalo streamingová práva na 1. českou fotbalovou ligu. Od sezony 2024/2025 tak bude exkluzivně vysílat online přenosy naší nejvyšší soutěže.

„Jsme velice rádi, že se stáváme partnery této celosvětově významné fotbalové události. Víme, jaké nadšení přináší EURO fanouškům fotbalu obzvláště ve chvíli, kdy se hraje hned za hranicemi, a navíc s českou účastí. Proto chceme přinést co největší zážitek z turnaje prostřednictvím atraktivních sázkařských příležitostí a unikátních promo nabídek. Zároveň tato zpráva doplňuje dění posledních týdnů na českém trhu. Potěšilo nás oficiální potvrzení našeho vítězství směrem k bettingovým právům na streamy z fotbalové ligy. V součtu s aktuálním partnerstvím EURA přineseme našim klientům opravdu exkluzivní fotbalový obsah,“ řekl Roman Maco, Country manager Betana pro ČR.

Betano už se v českém prostředí pyšní sponzoringem vyhlášených klubových značek SpartyPlzně a šéf Betana v Česku naznačuje, že tím aktivity této sázkové kanceláře rozhodně nekončí.

„Všechny naše kroky vedou k tomu, abychom českému sportu pomohli dosáhnout skvělých výsledků. Jsme spojeni s nejdtradičnějšími a nejúspěšnějšími brandy, které český sport nabízí, a nadále budeme hledat také nové příležitosti. Netajíme se tím, že nás zajímá titulární partnerství nejvyšší české fotbalové soutěže. Nezastavujeme,“ prohlásil Maco.

Oficiální globální partnerství s ME ve fotbale – cílem je nabídnout fanouškům ještě vyšší zážitek

Betano výrazně těží z toho, že je etablovanou značkou na několika světových trzích. Uzavírání partnerství s obrovskými asociacemi jako FIFA či UEFA jde ruku v ruce s globální působností Betana.

EURO 2024 bude jednou z největších sportovních událostí příštího roku. Evropský šampionát očekávají fanoušci po celém kontinentu. Díky premiérovému partnerství UEFA se sázkovou kanceláří se navíc mohou těšit na ještě větší zábavu než dříve.

„Jsme nadšeni, že můžeme být partnerem UEFA na nadcházejícím turnaji EURO 2024. Tato spolupráce je novinkou v tomto odvětví a vyjadřuje naši vášeň pro fotbal, stejně jako náš vzájemný závazek vůči inovacím a dokonalosti. Jsme velmi rádi, že můžeme být součástí této oslavy fotbalu. Těšíme se na zlepšení celkového zážitku fanoušků poskytnutím jedinečné zábavy při dodržení principů zodpovědného přístupu k hraní během tohoto vysoce očekávaného evropského šampionátu,“ prohlásil George Daskalakis, zakladatel a CEO společnosti Kaizen Gaming.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sázková kancelář Betano

Betano Česká republika - recenze, registrace, sázky na fotbal

Betano, ✔️ nejlepší fotbalová sázkovka? V naší recenzi najdete vše o registraci, bonusech i mobilní aplikaci Betana. Fotbalová nabídka je...

Češi se radují z gólu do sítě Moldavska

Na koho mohou Češi narazit při losu Eura 2024?

Organizace UEFA zveřejnila složení košů pro los Eura 2024. Podívejte se, koho může Česko dostat při losování, které proběhne 2. prosince v...